Ispovesti

ISPOVEST MUŽA: Ne želim da se razvedem, ali razmišljam da prevarim ženu, evo zašto

Naš brak je u početku mnogo obećavao, sve dok moja supruga nije proredila naše seksualne odnose, a odbija i da nosi seksi veš.

01.04.2022 16:00

ISPOVEST MUŽA: Ne želim da se razvedem, ali razmišljam da prevarim ženu, evo zašto
shutterstock.com

Monotonija je zavladala svuda, pa se tako nekako uvukla i u naše kuće, sobe, ostave, spavaće sobe, a na kraju i u bračnu postelju.

Aleksandar iz Beograda (32) požalio se da je došao u iskušenje da potraži avanturu van bračne postolje, iz prostog razloga što je njegova supruga postala vremenom dosadna u krevetu.

pexels.com

Kada seks u braku postona monotonija

- Ana i ja smo u braku već 5 godina. U početku je sve štimalo, ali vremenom je sve postalo deo rutine. Ona više uopšte nije maštovita, nikada ne nosi seksi veš, iako ga ima na tone. Njoj to jednostavno ne pada na pamet. Seks nam je i dalje dobar, ali se vidno proredio. Mislim da njoj samoj to nikada ne pada na pamet, već više hoće da učini meni - priznao je ovaj Beograđanin.

Mnogi parovi po pitanju seksa nisu kompatibilni, i vremenom razlike u pogleda načina i intenziteta vođenja ljubavi mogu da postanu jako očigledne.

pexels.com

Problemi u bračnoj postelji

- Ovo je već postalo problem u našem odnosu. Ne krijem to, i požalio sam se prijatelju. On me je savetovao da Ani češće pričam kako je volim i da joj poklanjam više pažnje, kako bi možda to probudilo više strasti u njoj. Zaista ne želim da je povredim, niti prevarim, a poslednja stvar na pameti mi je da se razvedem. Međutim šta god da radim, naš seks se svodi uvek na jednu jedinu reč: predosadan je - iskren je Aleksandar.

Savet stručnjaka je da par uvek otvoreno priča o svemu. Nema tabu tema. Ukoliko postoji problem, postoji i rešenje. Dvoje ljudi su svesno stupili u ljubavne i seksualne odnose, kao i u bračnu zajednicu, tako da bi sve kasnije odluke trebalo takođe rešavati svesno i u međusobnom dogovoru.

pexels.com

Romantični vikend je rešenje

Primera radi, ukoliko Aleksandru znači da njegova supruga bar povremeno nosi lep, seksi veš i da bude raspoložena za intimno druženje sa njim, odlazak na romantičnu večeru, kraće putovanje ili jednostavno gledanje ljubavnih filmova uz sveće i vino bi moglo postati savršena uvertira za tako nešto.

Radite uvek na vašoj ljubavi, i ne prepuštajte se monotoniji koju nužno život nosi sa sobom.

Poljupci i seks dokazano produžavaju život i čine nas zdravijim, a ima li ičega lepšeg u deljenju tih najintimnijih trenutaka sa nekim koga volite.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)