Zanimljivosti

ŠTA SE KRIJE IZA PRSTENA KOJI JE DŽENIFER DOBILA OD BENA? Fanovi u šoku, sve se ponavlja kao 2002?!

Bura zbog ponovnog zaručivanja slavnog para još se ne stišava, a jedna od glavnih tema je verenički prsten za koji se veruje da možda vredi i vrtoglavih 10 miliona dolara.

12.04.2022 11:00

ŠTA SE KRIJE IZA PRSTENA KOJI JE DŽENIFER DOBILA OD BENA? Fanovi u šoku, sve se ponavlja kao 2002?!
Tanjug/AP

Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo su vereni, a poznata pevačica je taj događaj iskoristila da taj veoma emotivan lični trenutak podeli sa milionima svojih fanova putem Instagram naloga.

Ona je vest o veridbi potvrdila vest preko storija na kom je zaplakala od sreće, a zatim svima pokazala i veličanstveni zeleni dijamant na prstenu, kojim ju je Ben ovoga puta zaprosio.

Poznati dvojac se prvi put verio pre skoro 20 godina, novembra 2002, prilikom čega je poznati holivudski glumac svojoj izabranici poklonio prsten maltene identične veličine i oblika kamena za kakav se odlučio i sada 2022. Tada je u pitanju bio dijamant klasične boje, roze zlata od 6,1 karata, čija se vrednost procenjivala na između 1,2 do 2,5 miliona dolara.

S druge strane, ovogodišnji zeleni dijamant Lopezove je prirodni zeleni dragoceni kamen od 8,5 karata, što ga čini ultra retkim i neverovatno skupocenim.

- Ako je to zaista zeleni dijamant, onda sam zapanjen. Zeleni dijamant te veličine je neverovatno redak i bio bi manji od vrednosti njihovog prethodnog vereničkog prstena. Procenio bih taj prsten na više od 5 miliona dolara, a mogao bi da vredi i više od 10 miliona - rekao je izvršni direktor "Diamond Pro", Majk Frid.

Dženifer je više puta isticala da je zelena boja njena omiljena, a Ben ju je očigledno u međuvremenu još bolje upoznao.

- Uvek kažem da je zelena boja moja srećna boja. Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se neverovatne slučajnosti dešavale dok sam nosila zeleno. A možda slučajnosti i ne postoje - zaključila je planetarno poznata pevačica.

Iako su njihovi mnogobrojni fanovi sa njima podelili sreću zbog lepih vesti, bilo je mnogo onih koji su se zapitali zbog čega se glumac odlučio da atraktivnoj partnerki pokloni skoro isti prsten. To je posebno intrigantno imajući u vidu da se njihova prvobitna veza nije završila slavno i da je nakon nje Aflek patio poprilično dugo. 

Pojedini korisnici interneta istakli su kako je Ben to zato možda i namerno učinio, kako bi stavio akcenat na resetovanje velike ljubavi, dok ima i onih koji veruju da je kupovinom skupljeg prstena aludirao na to da sada možda "više zaslužuje pevačicu koja se kupa u bogatstvu". 

- Sada je u stanju da joj parira - glasi samo jedan od komentara. 

Neki su mišljenja da je ponavljanjem ljubavi Aflek dobio priliku da bolje upozna Dženifer, te da je zeleni kamen izabrao spoznajući da je to njena omiljena boja. 

Prava ljubav ne poznaje granice, godine, ni predrasude, a koliko se Lopezova i Aflekova ljubav nije promenila ni posle 20 godina, procenite sami.

Prntscrn/YouTube

Fanovi su podelili kako je izgledao Dženiferin prsten 2002. i sada ovaj iz 2022. godine 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari. (0)