Zanimljivosti

BOMBA IZ HOLIVUDA: SKARLET JOHANSON DELILA DEČKA S KATARINOM RADIVOJEVIĆ? Holivudska glumica progovorila o aferi iz lifta!

Glumica Skarlet Johanson progovorila je posle skoro 20 godina o aferi u kojoj je povezivana sa kolegom Benisijom del Torom za kog se navodilo da je bivša velika ljubav naše proslavljene glumice.

13.04.2022 17:30

BOMBA IZ HOLIVUDA: SKARLET JOHANSON DELILA DEČKA S KATARINOM RADIVOJEVIĆ? Holivudska glumica progovorila o aferi iz lifta!
Tanjug/AP

Planetarno popularna glumica Skarlet Johanson konačno je progovorila o aferi u kojoj je dovođena u vezu sa svojim holivudskim kolegom Benisiom del Torom, inače Oskarovcem za kog se tvrdilo da je bivša velika ljubav Katarine Radivojević zbog koje se ona navodno i preselila u Sjedinjene Američke Države. 

Naša proslavljena glumica nikada nije potvrdila vezu s atraktivnim Pororikancem, ali nije je ni negirala, već je na pitanja novinara uvek odgovarala dvosmisleno. Čak i kada se u medijima pojavila vest da je njena romantična veza sa Del Torom propala zbog, kako je navođeno, neslaganja u vezi s pogledima na život i porodicu. 

- Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Povezivali su me sa raznim muškarcima i nije mi uvek bilo lako da se nosim s tim, ali nisam mogla da na spekulacije odgovaram time što bih otkrivala s kim sam u vezi - zagonetna je bila tada Radivojevićeva koja je sada ponovo u žiži interesovanja nakon što se Johansonova oglasila o navodnoj aferi sa Del Torom, a koju je, ni manje ni više, rasplamsao upravo taj glumac. 

Naime, Del Toro je pre skoro 20 godina tokom jednog događaja neodređeno odgovorio na kontroverzno pitanje novinara: "Da li je tačno da ste posle dodele nagrada imali seks sa glumicom Skarlet Johanson u liftu?"

On je najpre više puta ponovio pitanje, da bi na kraju dao neodređen odgovor.

- Da li sam posle dodele nagrada imao seks u liftu sa Skarlet Johanson?! Sviđa mi se ...znaš, ja... pa.... ne znam. Ostavimo to nekome da mašta! Hajde da to ne promovišemo. Siguran sam da se to dešavalo i ranije. Možda nije ni poslednji put - rekao je del Toro u intervju za Esquire magazine 2005, a celu priču preneli su mnogi portali, među kojima i Mirror.co.uk, aludirajući na to da je do afere zasigurno došlo.   

Skarlet je tek godinama kasnije odlučila da prokomentarše te navode, konačno stavljajući tačku na sve. 

- Kada ste poznati i popularni ljudi će svašta izmisliti o vama. Dugo su kružile glasine da sam imala seks u liftu. To je bila priča koja me je pratila dugo vremena. Ali uvek sam mislio da je to neverovatno i nemoguće.
Uvek sam razmišljala da bi to bi bilo teško izvodljivo. To je i veoma kratak period. I sama ideja o tome mi zvuči neprivlačno - ispričala je Johansonova i naglasila da je ona žena koja, pre svega, ceni privatnost.

- Osoba sam koja se plaši da bude uhvaćena da radi nešto što nije ispravno. Tako da je to, što se mene tiče, potpuno apsurdno - navela je Skarlet, a preneo Buzzfeed.com.

Radivojevića, s druge strane, nije komentarisala potencijalni odnos dvoje holivudskih velikana, ali je bez obzira na to priča o toj trojci i te kako bila ponovo interesantna medijima. 

Inače, veruje se da su se Katarina i Benisio upoznali 2016. kada je ona glumila u predstavi „In Painkillers“ na Brodveju. Tada su, navodno, samo razmenili kontakte, a kasnije su se u Londonu, posle nekoliko meseci, strasti između njih dvoje razbuktale.

- Katarina i Benisio su se ponovo zbližili pre nekoliko meseci prilikom snimanja jednog filma u Londonu. Ona zbog njega često putuje u Ameriku, pa je otkazala dalji angažman u hrvatskoj seriji „Najbolje godine“. On je delom preuzeo brigu o njenoj karijeri tako što ju je ubacio u dobru agenciju koja bi trebalo da joj pronađe neku značajnu ulogu - otkrio je svojevremeno domaćim medijima izvor blizak Katarini.

Prema rečima izvora, Radivojevićeva je uvek bila isključiva kada su u pitanju muškarci. 

- Ono o čemu maštam i danas jeste da imam normalnu, zdravu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje - navela je Katarina ranije za medije.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)