Zanimljivosti

PEVAČICI ISCURILE GRUDI IZ HALJINE, ŠOKIRALA KIČ STAJLINGOM! Kipi na sve strane, zar se tako ide na rođendan? (FOTO)

Ova lepa dama nedavno je za jedan poseban događaj baš neprijatno iznenadila fanove.

01.05.2022 20:00

PEVAČICI ISCURILE GRUDI IZ HALJINE, ŠOKIRALA KIČ STAJLINGOM! Kipi na sve strane, zar se tako ide na rođendan? (FOTO)
shutterstock.com

Svi je znamo kao seskepilnu damu koja je do skoro mučila muku s kilogramima. Ipak, sada kada je taj problem rešila, čini se da Džesika Simpson ima problema sa pronalaženjem adekvatnog stila odevanja. 

Naime, ova pevačica i glumica je sa suprugom Erikom Džonsonom nedavno prisustvovala proslavi rođendana glumice Džesike Albe. Dok se približavala restoranu u kome se održavala žurka, fotografi su je uslikali u ne baš slavnom izdanju.

Na prvi pogled, ne možete da ne primetite haljinu u neprivlačnoj braon boji. Pored boje koja je upitna, na tom odevnom predmetu se nalazi i otvor tik ispod grudi, koji je, čini se, vrlo nepraktičan, budući da izgleda kao da bi Džesikino bujno poprsje moglo da "iscuri" svakog časa.

Zlatne sandale i torbica izgledaju pomalo jeftino. Zbog narandžastog tena i izuzetno svetlog karmina Džesika izgleda kao da je izašla negde iz 2010. godine, kada je Kim Kardašijan forsirala ovakav stil. Kada se na to dodaju dugački i vrlo plastični nokti, može se zaključiti da pevačica izgleda kao da ne zna koja je godina trenutno i kako da joj je stilista preko potreban.

Ako pak želite da vidite delić atmosphere sa žurke Džesikine imenjakinje, glumice Džesike Albe, mi vam donosimo snimak ovog partija. Slavljenica je bila najveselija i igrala je sa najbližima, ali je posebnu pažnju privukla njena kratka šljokičava haljina i poljubac koji je dala svom suprugu, a koji je sve raznežio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)