Zanimljivosti

ŠOK, PEVAČICI ISCURILA DOJKA NASRED CRVENOG TEPIHA! Met Gala je bio sajam frikova i GOLOTINJE, evo ko je baš razočarao stilom! (FOTO)

Met Gala je svakako prigoda na kojoj poznati i slavni mogu da prikažu sebe u najboljem izdanju, ali mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom.

03.05.2022 15:10

ŠOK, PEVAČICI ISCURILA DOJKA NASRED CRVENOG TEPIHA! Met Gala je bio sajam frikova i GOLOTINJE, evo ko je baš razočarao stilom! (FOTO)
youtube/printscreen- E! Red Carpet & Award Shows

Ako je suditi po ovogodišnjem crvenom tepihu Met Gale, izgleda da brojne VIP face moraju da promene svoje stiliste, pod hitno! Portal Srećna Republika vam predstavlja poznate ličnosti koje su zbunile i zgrozile sve prisutne svojim izdanjem na najvećem modnom defileu na svetu.

1. Kajli Džener - Frankenštajnova mlada

Ovo je promašaj veka. Nikome baš nije jasno kakvu je poruku Kajli pokušala da pošalje svetu ovom grozotom od autfita. Ovaj autfit je delo brenda “Off-White” i čovek ne zna stvarno gde pre da gleda. Liči na venčanicu, a nije baš ni venčanica. Donji deo je suknja prepuna volana, karnera, nabora, svega. Gornji deo je korset sa providnim rukavima i okovratnikom obične majice kratkih rukava. A tek aksesoari….Beli kačket okrenut naopačke s mrežastim velom. Ni samom autoru nije jasno šta je stvorio, o posmatračima da ni ne govorimo.

2. Điđi Hadid

Ona je malo pomešala godišnja doba, pa se na crvenom tepihu pojavila u bordo jorganu, ispod kojeg je nosila lateks kombinezon i korset. Sve u svemu, nema nikakve veze sa temom, a ni slova S od reči stil. Ova kombinacija kuće „Versace“ je sve samo ne visoka moda.

3. Emili Ratajkovski

Manekenka se odlučila za tuti-fruti vintidž haljinu modne kuće „Versace“ i dokazala da vrhunsko telo nije dovoljno da nešto izgleda dobro. Autfit je previše svega, boja, oblika, materijala, ukrasa, golotinje, pokrivenosti, kiča i neukusa. Jedino što vadi ovu kombinaciju su njena savršena šminka i nakit. Ostalo je veliko NE!

4. Kortni Kardašijan i Travis Barker

Njih dvoje jednostavno ne umeju da se obuku za ovakve prigode. Oboje su nosili modele kuće „Thom Browne“, ali su izgledali kao da ih je oblačio Edvard Makazoruki lično. Travis je čak delovao za mrvicu sređenije od svoje drage, koja je nosila košulju isečenu na pola i suknju koje je delovala kao hibrid haljine flamenko plesačice i elastičnog zavoja.  

5. Bela Hadid

Sado-mazo, biseri i čipkane čarape. To je sažetak ove navrat-nanos kombinacije za koju se odlučila manekenka Bela Hadid. Preuski korset ju je ugnjavio, biserna ogrlica na stopalu, crna udovica fazon i čarape na sandale - smrtni greh svakoga ko je ikada pokušao da prati modu. Ovaj autfit potpisuje brend “Burberry”. 

6. Irina Šajk

Obučena od glave do pete u kožu, u modelu brenda „Burberry”, kao i njena koleginica sa mesta iznad, ova manekenka je delovala kao da je upravo krenula na skup motociklističke bande, a ne na crveni tepih. Kožna jakna, pantalone, čizme, rukavice, kožni korset , pa čak i kravata. I crne krupne alke na ušima Irine Šajk

7. Bili Ajliš

Pevačica koja je prošle godine bila oduševljenje na Met Gali, ove godine je postala totalni promašaj. Razumela je Bili Ajliš temu, američka moda sa kraja 19. veka i pojavila se kao dama iz saluna sa Divljeg Zapada. Njen bledi ten se nikako ne slaže sa zeleno-bež haljinom brenda “Gucci”, sa sve čoker ogrlicom i perjanim ukrasom na korsetu haljine. Ne, nikako!

8. Kejti Peri

Ova pevačica, koja je poznata po svojim otkačenim i originalnim autfitima, rešila je da se na crvenom tepihu pojavi u krajnje “tetkastom” izdanju. Izvinjavamo se svim tetkama, ali ovo od Kejti Peri niko nije očekivao. Crno-bela kombinacija, dobro, klasika, dosta tila, dosta čipke, asimetrija, oblik haljine i nabori koji ističu svaki centimetar viška. Tu su bile i sandale koje se ne vide, i onda “final touch” - krajnje nepotrebni crni šlep koji je samo začinio tu "čorbu". To možda jeste potpisao brend “Oscar de la Renta”, ali svakako nije jedno od njihovih najsjajnijih izdanja, posebno zbog činjenice što je izgledalo kao da joj je leva dojka "iscurila" zajedno sa čipkom iz haljine.   

9. Kendal Džener

Kendal Džener se odlučila za Pradu i maestralno podbacila. Crna suknja sa karnerima, koja liči na balerinu iz luna parka i crni prozirni top koji otkriva zaista previše. Esencija neukusa na crvenom tepihu legendarne institucije Met Gale.

10. Hejli Biber

Manekenka je počela malo da se ponavlja, a to je zasmetalo modnim znalcima. Još jedna bela haljina i opet brend “Saint Laurent”. Jako očekivano i predvidljivo. Čak ni perjani šlep njene svilene haljine nije mogao da prikrije tragediju nošenja čarapa na skroz otvorene sandale, i to povrh svega crnih uz belu haljinu. Taj contrast prosto bode oči. Jeste ona pokušala da rekreira dive starog Holivuda, koje su nosily perjane ogrtače i crne čarape sa šavom, ali u tome nije uspela.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)