Zanimljivosti

RASKOŠ U DOMU SEKE ALEKSIĆ KAKVA NIJE VIĐENA! Pogledajte šta je ovog puta uradila poznata pevačica! (FOTO)

Znamo je kao velikog estetu i nekoga čiji su dom i vrt uvek u besprekornom stanju, što je ova poznata pevačica potvrdila i ove godine kada je u pitanju uređenje kuće za Vaskrs.

24.04.2022 11:30

RASKOŠ U DOMU SEKE ALEKSIĆ KAKVA NIJE VIĐENA! Pogledajte šta je ovog puta uradila poznata pevačica! (FOTO)
Tanjug/AP

Poznata je kao veliki vernik i neko ko drži do običaja i tradicija. Svake godine iznova oduševi ukrasima u svom domu i svi praznici u krugu njene porodice su poznati kao čarobni i legendarni. Portal Srećna Republika vam otkriva kako je pevačica Seka Aleksić ove godine dekorisala dom za Vaskrs!

Naime, nakon što je 23. aprila proslavila rođendan, u domu čuvene pevačice razloga za slavlje ne manjka. Ovoga puta, u krugu najbližih, supruga Veljka i sinova Jakova i Jovana, Seka Aleksić proslavlja jedan od najvećih hrišćanskih praznika – Vaskrs!

Ona je za ovu priliku dekorisala svoj dom raskošno, uz ukrase koje do sada nismo viđali. Od jarko obojenih i živopisnih jaja do ogromnih slamnatih zečeva, sve odiše luksuzom i savršenim ukusom. Na stolu su se mogla videti gnezdašca sa jajima i pregršt zelenila, kao i zeke od veštačke mahovine.

Pevačica se potrudila sa svojoj porodici, a naročito sinovima, priredi pravu prazničnu bajku. Pored toga, radosnu domaćicu na slikama možemo videti sa širokim osmehom na licu i u prelepoj zelenoj haljini, što je samo upotpunilo ovu porodičnu prolećnu idilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)