Zanimljivosti

KAD SE BIVŠE UDRUŽE: Hajdi Klum se slikala sa bivšom ženom oca svoje ćerke: PLAVUŠA I CRNKA ODUZIMAJU DAH!

Hajdi Klum je zapalila društvene mreže svojim najnovijim potezom, kojim je pokazala da nije zlopamtilo!

30.05.2022 14:30

KAD SE BIVŠE UDRUŽE: Hajdi Klum se slikala sa bivšom ženom oca svoje ćerke: PLAVUŠA I CRNKA ODUZIMAJU DAH!
Ap photo

Ona je jedna od najlepših nemačkih manekenki i na pragu 50-te izgleda kao san. Plava, dugonoga i vrcava Hajdi Klum je predmet požude brojnih muškaraca, a u braku je sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom.

Ova dama ima 4 dece, a portal Srećna Republika otkriva u kakvom je odnosu sa bivšom ženom Flavija Brijatorea, čoveka koji je biološki otac njene najstarije ćerke Leni.

Naime, ona je na svom Instagram storiju objavila sliku sa italijanskom voditeljkom Elizabetom Gregorači, bivšom ženom italijanskog biznismena Flavija Brijatorea i na taj način dokazala da među njima nema „zle krvi“. Dve velike bivše ljubavi bivšeg šefa Formule 1 pozirale su nasmejane jedna pored druge, a sliku je pratio natpis „Plavuša i crnka“ na italijanskom. Hajdi i Elizabeta su pokazale da zajednički bivši ne mora da predstavlja prepreku sadašnjem prijateljstvu.

Instagram stories/printscreen- heidiklum

Hajdi Klum i Elizabeta Grerorači

Brijatore je sa Elizabetom bio u braku 9 godina i sa njom ima 12-godišnjeg sina Najtana Falka. Ovaj mogul iz veze sa Hajdi Klum ima 18-godišnju ćerku Leni, kojoj nije dao svoje prezime i koju je zakonski usvojio sada već bivši suprug plavokose manekenke, pevač Sil. Leni, koja je krenula maminim manekenskim stopama, dugo nije imala nikakav kontakt sa Brijatoreom, ali su ne tako davno isplivale slike koje prikazuju Leni u zagrljaju svog biološkog oca.

 

 

 

 

Brijatore je poznat kao ljubitelj lepih žena, a još jedna fotografija na Instagram profilu nemačke manekenke to dokazuje. Naime, Hajdi je sa suprugom Tomom nedavno bila na trci za Veliku nagradu Monaka u šampionatu Formule 1, te su se na istom mestu našli njen sadašnji muž, bivši dečko i bivša žena njenog bivšeg dečka.

Da cela situacija još više zaliči na latinoameričku sapunicu, na istom mestu se našla i manekenka Naomi Kembel, bivša verenica Flavija Brijatorea. Crna pantera je čuvenog biznismena volela 5 godina, a nakon raskida veridbe ona i njen bivši dragi, kojeg često naziva i svojim “mentorom”, su ostali u dobrim odnosima.

Sve ovo bi zvučalo nerealno da ovaj veseli skup bivših nije ostao zabeležen objektivom kamere, te je na Hajdinom profilu osvanula i fotografija Brijatorea blaženog među (bivšim) ženama. Šta reći, osim da Italijan ima vrhunski ukus!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)