Zanimljivosti

UŠEDELA NA HALJINI: Ćerka Hajdi Klum na maturu u maminoj haljini (FOTO)

Iako ima novca da kupi najskuplji novi komad odeće za matursko veće, ćerka Hadi klum, Leni, obukla je haljinu koju je nekada nosila njena popularna mama.

17.05.2022 19:19

UŠEDELA NA HALJINI: Ćerka Hajdi Klum na maturu u maminoj haljini (FOTO)
Printscreen/InstagramLeniKlum

Mala crna haljina je, prema mišljenju mnogih dama, uvek odličan izbor kada ne znate šta da obučete, ali je sjajno rešenje za bilo koji svečani događaj jer ćete delovati u njoj klasično, a otmeno. Ovim se vodila i 18-godišnja ćerka Hajdi Klum, prelepa Leni, koja se upravo za ovaj svevremeni komad odeće odlučila za maturu.

Međutim, to nije bilo kakava haljina. Ova mlada lepotica, obukla je haljinu koju je njena majka nosila 1998. godine i objavila je fotografiju na svom Instagram profilu uz opis „matursko veče u maminoj haljini“.

 

 

Satenska mala crna top haljinica uparena sa dijamantskom ogrlicom oko vrata, savršeno je pristajala ovoj smeđokosoj mladoj dami. Šminka je bila u prirodnom tonu, dovoljno ističući njene prelepe crte lica, krupne plave oči i pune usne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Istu haljinu je njena mama nosila na snimanju "Komik Relif 8" još davne 1998 godine, kombinujući tada ovu haljinu sa zlatnim lančićem i ravnom kosom.

Leni Klum se odlučila za blago talasastu frizuru sa balajaž, prirodnim svetlim pramenovima. Hajdi je dobila nju iz braka sa italijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom (72), sa kojim se razišla pre porđaja, a bila je u vezi sa Silom kada je rodila Leni.

Ova devojka vrlo izvesno ide stopama svoje majke, jer se oprobala u modnim vodama i pojavila se u nekoliko spotova i reklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)