Zanimljivosti

PROCURILA MRAČNA TAJNA S KRALJEVSKOG DVORA! Svet ponovo u šoku zbog kontroverzne princeze!

Ona je oduvek privlačila pažnju svetske javnosti, a sada su se pojavile tvrdnje da će joj princ navodno plaćati vrtoglavu sumu samo da bi ostala na dvoru.

12.05.2022 19:00

PROCURILA MRAČNA TAJNA S KRALJEVSKOG DVORA! Svet ponovo u šoku zbog kontroverzne princeze!
Printscreen/Instagram/hshprincessscharlene

Javnost je u prethodne dve godine ostala šokirana informacijom da se princeza od Monaka, Šarlin, zbog svoje bolesti povlači iz javnog života. Bilo je reči o navodnoj infekciji sinusa zbog koje je ona morala na lečenje u Južnoafričku republiku, a kasnije i u Švajcarsku. Tamo je, međutim, provela nekoliko meseci, a ubrzo je otkriveno da je zapravo bila na psihijatrijskoj klinici, što je bilo posledica, kako su tada saopštili s kraljevskog dvora, njenog "dubokog opšteg umora".

Princeza, koja je oduvek privlačila pažnju svojim šarmom i lepotom, tvrdilo se, bila je pod neviđenim pritiskom raznoraznih novinskih napisa u medijima.

Ubrzo potom ona je u medijima nazvana najtužnijom princezom, što zbog njenog setnog pogleda, što zbog saznanja da ima ozbiljnih psihičkih problema. Ubrzo su lokalni mediji počeli da navode i kako ona ni na na samom početku braka s princom Albertom od Monaka nije bila prepuna optimizma jer je čak i "na slikama sa venčanja, delovala nesrećno".

Kako sada podseća Dejli mejl, princeza nakon povratka sa lečenja navodno više nije želela da se vrati u Monako i razmišljala je o sklananju s dvora zajedno s decom

- U francuske medije je procurila informacija da je princ Albert spreman da svojoj supruzi plaća ogromnu sumu novca da bi ona nastavila da se pojavljuje u javnoti sa njim i bude član porodice. Navodno postoji ultrapoverljivi ugovor u kom se Šarlin nudi čak 12,3 miliona dolara godišnje za ispunjavanje kraljevskih dužnosti - piše britanski portal. 

Kraljevski insajder iz Monaka, rekao je za Mejl Onlajn, da je princeza prošla kroz težak period i da je jasno da sebi želi da obezbedi prihod. 

U međuvremenu, princeza se prošle subote u društvu supruga i dvoje dece, bllizanaca princeze Gabrijele i princa Žaka, pojavila na ragbi turniru u Sent Devoteu, a prošle nedelje na Monako E Priksu 2022. To su mnogi stanovnici Monaka pozdravili, ističući kako im je drago "što se njihova princeza vratila".  

Podsetimo, nekadašnja olimpijska plivačica poreklom iz Zimbabvea završila je na klinici nakon mnogobrojnih nagađajanja da je princ Albert imao afere, kao i da je iz jedne ima i 16-godišnju ćerku. To tvrdi Brazilka koju je princ upoznao davno u noćnom provodu u Rio de Žaneiru i sa kojom je navodno imao seksualne odnose. 

Princ je, s druge strane, priznao da ima dva vanbračna deteta - Jasmin Grimaldi koja ima 30 godina, i Aleksandra Kostu (18). Oba deteta su isključena iz linije nasleđa kraljevine Monaka u zamenu za finansijska poravnanja.

Na jednom Instagram profilu su se, kako prenosi Dejli mejl, pojavila sva Albertova deca. 

Princeza Šarlin je prošlog januara za časopis PointDVju istakla kako je uvek uz svog supruga i da ga podržava "bilo da su dobra ili loša vremena".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)