Zanimljivosti

BIVŠA TENISERKA OBJAVILA FOTKU POPULARNOG PEVAČA KOJA JE RASPAMETILA SVET! Pljušte komentari, njena poruka izazvala je još više pažnje!

Poznati par još jednom je uspeo da iznenadi svet objavom koja je delimično otkrila detalje njihovog privatnog života.

10.05.2022 13:10

BIVŠA TENISERKA OBJAVILA FOTKU POPULARNOG PEVAČA KOJA JE RASPAMETILA SVET! Pljušte komentari, njena poruka izazvala je još više pažnje!
Prntscrn/YouTube

Jedan od najčuvenijih latinoameričkih pevača, Enrike Iglesijas, napunio je nedavno 47 godina, a već više od dve decenije u vezi je sa bivšom ruskom teniserkom Anom Kurnjikovom (41). Par ima troje dece, a poznati su po tome što svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti.

I pored toga, njima se ponekad omakne da sa čitavim svetom podele delić svoje intime na društvenim mrežama. Tako je tako u čast Iglesijasovog rođendana Ana objavila na svom Instagram nalogu fotografiju na kojoj on na leđima nosi svoju dvogodišnju ćerkicu, dok se namešta da poljubi drugu (4) nasledinicu.  

- Srećan rođendan najneverovatnijem tati na svetu! Obožavamo te svi! - napisala je Ana, a u najkraćem roku ova fotografija obišla je svet.

Upoznali su se slučajno na snimanju Enrikeovog spota za pesmu "Escape" iz 2001. godine.

Ana je glumila u spotu devojku u koju je on zaljubljen, pa se ispostavilo da su do kraja snimanja postali i pravi par.

- Poljubio sam je tokom snimanja spota i otad nisam mogao da prestanem da je ljubim - svojevremeno je priznao sin planetarno poznatog pevača Hulija Iglesijasa.

Po svemu sudeći snimanje spota i poljubac na setu je za oboje bio fatalan.

Tokom godina često se po medijima provlačilo pitanje da li je poznati par samo u vezi ili braku jer oni to nikad nisu zvanično potvrdili. Takođe, nisu objavljivali ni da će imati decu, pa je tako svetom samo odjeknula vest da je Kurnjikova trudna, a decembra 2017. ona je u bolnici u Majamiju rodila blizance, sina Nikolasa i ćerku Lusi.

Februara 2020. dobili su još jednu ćerku. Iznenađenje je delimično pokvario Enrikeov brat Hulio koji se prilikom gostovanja u TV emisiji pohvalio da je postao stric, a tek potom su Ana i Enrike potvrdili da su dobili još jedno dete.

Ana je na nedavnom obeležavanju Dana majki na svom Instagram nalogu postavila snimak na kom se igra s najmlađom ćerkom u dvorištu porodične kuće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)