Zanimljivosti

ISTINA O TURSKOM GLUMCU ZA KOJIM SU SRPKINJE LUDELE! Zbog 12 godina mlađe je ostavio trudnu ženu koja je ABORTIRALA!

Najpopularniji Turčin, Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, ima izuzetno buran ljubavni život, a ovo su svi detalji.

02.05.2022 14:00

ISTINA O TURSKOM GLUMCU ZA KOJIM SU SRPKINJE LUDELE! Zbog 12 godina mlađe je ostavio trudnu ženu koja je ABORTIRALA!
instagram/berguzarkorel

Halit Ergenč je turski glumac koji je ovih dana proslavio 52. rođendan, a mnogima je poznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije koja je bila veliki hit u našoj zemlji i zbog koje je popularni Turčin postao jedan od najpoželjnijih muškaraca među Srpkinjama.     

Njegov ljubavni život, međutim, prate skandali, a budući da je nedavno postao otac po treći put, mediji iz njegove zemlje su se pobrinuli da na površinu ponovo "izbace" neke izuzetno sočne detalje.   

Ergenč je, naime, bio u braku sa 14 godina mlađom, takođe turskom glumicom Gizem Soisaldi, sa kojom je uživao u ljubavi. 

Da nevolje u raju ipak postoje, dokazalo se već na snimanju serije "1001 noć", kada je Ergenč otpočeo najpre saradnju, a zatim i ljubavnu aferu s 12 godina mlađom koleginicom Berguzar Korel. 

Varnice su, kako prenose turski portali, sevnule još tokom snimanja popularne serije da bi njihov zajednički poslovni odlazak u Pariz 2008. sve promenio. 

Na iznenađenje celog sveta Halit se bukvalno preko noći rastao od supruge Gizem, koja je tad čak bila i trudna. Pošto joj je priznao da je ostavlja zbog druge, ona je odlučila da abortira.

Da bi ubrzao brakorazvodnu parnicu i u potpunosti mogao da se posveti svojoj Šeherezadi u koju se fatalno zaljubio, Ergenč je tadašnjoj supruzi dao i neku vrstu novčane nadoknade od 16.000 evra, kako bi se sudski postupak što pre okončao.

S druge strane i tada 23-godišnja Berguzar je zbog glumca ostavila dugogodišnjeg dečka, iako uz mnogo manje skandala i medijske pažnje.

Poznati turski glumački par, koji se i venčao 2009, ima čak troje dece - sinove Alija (12) i Hana (2) i ćerkicu Lejlu koja je rođena u novembru 2021. Svet je tada, podsetimo, potresla činjenica da je malena Lejla namučila poznatu Šeherezadu, budući da joj je pupčana vrpca bila obmotana oko glave.

- Posle mučnih 11 sati u bolnici Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutru i baš kako je doktor rekao, sa vrpcom oko vrata koja me je sprečila da je čak i držim u krilu. Zato je svaki porođaj drugačiji, svaka beba je drugačija - rekla je Berguzar posle rođenja ćerke.

Inače, brak poznatog dvojca su oduvek pratila nagađanja da im je razvod na pomolu, a najozbiljnije spekulacije o raskidu pojavile su se tokom snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" pošto su lepoj Šeherezadi navodno smetale intimne ljubavne scene između njenog supruga i atraktivne Hurem, koju je glumila Merjem Uzerli.

- Pisalo se da sam kriva za raspad Halitovog braka, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahidervan, ima loših vibracija na setu. Takođe se govorilo i da sam lezbijka, ali i da tražim dečka među kolegama glumcima kako bih se probila. Ništa od toga nije istina - odgovarala je tada Merjem.

Fatalna riđokosa, koja je nemačko-turskog porekla, u međuvremenu je dobila ćerku s turskim milionerom Kanom Atešom (56) sa kojim je ubrzo i raskinula na veoma buran način.

Milioner Kan je posle velike ljubavi od dve godine, ipak shvatio da Merjem zapravo nikad nisam voleo, kako je sam izjavljivao, zbog je čega je ona, iako trudna, pokušala da izvrši samoubistvo.

Pošto je nesreća sprečena popularna Hurem je ubrzo hospitalizovana u nemačkoj bolnici. Time je preko noći prekinula snimanje "Sulejmana" nakon čega su producenti jedva uspeli da joj nađu zamenu.

Hurem se kasnije nekako izborika i rodila ćerkicu Laru (6), dok je januara ove godine dobila još jednu devojčicu, čijeg oca nije otkrila javnosti. Sada živi u Berlinu i posvetila se biznisu, pa je u centru grada otvorila prodavnicu zdravih slatkiša, čokolade, bombona i džemova.

Poznatog Sulejmana i njegovu Šeherezadu i dalje su, i posle fatalne Hurem, pratili skandali.

Sam Halit je priznao da je njegova supruga zbog ljubomore prema Merjem umela da ga uhodi na snimanjima, zbog čega su posećivali i porodičnog psihoterapeuta.

U jeku novih skandala, Halita su povezivali i s turskom glumicom Tubom Buiukustun.

- Trenutno su u pregovorima za zajednički projekt, a nakon kastinga jednu noć su ostali na večeri koja je rezultirala romansom. Halit već odavno nije srećan u braku sa Korel, tako da su dva pića bila dovoljna da se prepusti drugoj ženi. Tuba i on su se nakon toga videli još nekoliko puta, ali uvek bi izjavili za medije da je razlog njihovog susreta projekat na kojem će raditi - tvrdili su svojevremeno dobro upućeni izvori.

 

 

Mnogi su za navodni Halitov ispad krivili upravo njegovu suprugu, glumicu Berguzar, koja se, kako se navodilo, previše ugojila tokom treće trudnoće.

Ona je, međutim, oštro odgovarala na takve kritike. 

- Moje telo biće onakvo kakvo ja želim da ga vidim. Tako ću biti srećna - poručila je ona dušebrižnicima. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)