Zanimljivosti

ŠOKANTNI DETALJI O GLUMCU KOG JE VOLEO ČITAV SVET, BIO JE MEĐU NAJVEĆIM ZAVODNICIMA! Ona je sve otkrila

Ljubavne scene iz kultnog filma "Prljavi ples" mnogi pamte, a zavodnik Patrik je u ulozi instruktora plesa plenio pažnju svih i ostavljao bez daha. Gostujući u jednoj emisiji, njegova bivša partnerka iz filma otkrila je nove detalje vezane za njihovu saradnju.

08.05.2022 19:00

ŠOKANTNI DETALJI O GLUMCU KOG JE VOLEO ČITAV SVET, BIO JE MEĐU NAJVEĆIM ZAVODNICIMA! Ona je sve otkrila
Srećna republika

Mnogi se sećaju ovog filma i uloge neodoljivog Patrika Svejzija koji je scenu delio sa glumicom Dženifer Grej. Ona je glumila mladu tinejdžerku koja se zaljubljuje u svog instruktora plesa, kojeg je sjajno odglumio Patrik, glumac čijom su lepotom i  nestvarnim očima bile hipnotisane mnoge žene širom sveta. 

Iako mnogima ovaj film stvara setu i divne uspomene, glumica Dženifer Grej se ne seća jednog perioda saradnje sa Patrikom u najboljem svetlu.

Naime, kako je ova 62-godišnja glumica otkrila gostujući  u emisiji „Pogled“ bila je na korak od toga da odustane od uloge u filmu „Prljavi ples“, osvrnuvši se na ne baš sjajnu prethodnu saradnju sa Patrikom u filmu „Crvena zora“ u kojem su zajedno glumili.

 

 

Ona je otkrila da joj je njegov pomalo „mačo“ stil ponašanja i šale smetao i da nije želela da ponovo sarađuju pa je zamalo odustala od audicije. Međutim, sada je otkrila da joj se Patrik, koji je preminuo od raka pankreasa, u 57.godini, izvinio prilikom testiranja ekranizacije filma.

- Znam da je bio odličan u plesu, ali nisam želela da igram sa njim, ubedio me je svojim očima sa kojima me je prosto kupio. Sa suzama je rekao da mu je žao zbog svega - rekla je ova glumica gostujući u emisiji. Dok su prolazili hodnikom on ju je kako kaže molio, sa suzama u očima i rekao da bi ovo bio pravi pogodak da se njih dvoje nađu u tim ulogama i da ona ne odbija tu ulogu.

Ona je pohvalila pokojnog glumca zbog prirodne harizme koju je posedovao. Dženifer je rekla da je bila neophodna hemija kako bi film uspeo i njih dvoje su to imali.

 

 

Sjajan romantičan film u kojem je odigrala zaljubljenu učenicu u instrukotora plesa, doživeo je planetarnu popularnost, a pesma iz filma je nagrađena Oskarom i danas je evergrin koji se rado svuda sluša i koristi kao muzička podloga na lepim događajima.

Filmska franšiza je ranije (2004) objavila nastavak filma pod imenom Prljavi ples:Havanske noći,  a uskoro će ponoviti ulogu Bejbi u nastavku filma nakon 35 godina od objavljivanja, ali se ne zna ništa o njenoj ulozi za sada.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)