Zanimljivosti

ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI IZGLEDA NESTVARNO! Kao da je porasla preko noći, negovala je dečački stil, a sad nešto sasvim drugačije

Mnogi pamte nekadašnju malu Šajlo Džoli Pit iz dana kada je pomalo podsećala na "dečaka". Ona je sada izrasla u pravu lepoticu.

06.05.2022 22:00

ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI IZGLEDA NESTVARNO! Kao da je porasla preko noći, negovala je dečački stil, a sad nešto sasvim drugačije
Tanjug/AP

Često čujemo izreku da je genetika čudo, a upravo to se može reći kada se govori o jednoj od ćerki čuvenog holuvudskog para, Breda Pita i Anđeline Džoli, za koje se dugo tvrdilo da su najlepši ljudi planete. 

Naime, Šajlo Džoli Pit može ponosno da tvrdi kako je verovatno genetika imala udela u njenom prelepom izgledu koji je bio evidentan od njenih malih nogu. Međutim, ona je dugo negovala dečački stil, pa su mnogi mislili da i nije ženskog pola kada je vide na ulici, ali je situacija sada sasvim drugačija. 

U svim traganjima za svojim modnim identitetom, prelepa devojčica je nekadašnju mušku odeću zamenila mnogo sofisticiranijim komadima i počela je da neguje ženstveniji stil. U njenom ormaru sada preovlađuju haljine, a i neguje dugu kosu koju je ofarbala u crveno. Za svakodnevne aktivnosti, podrazumeva se, ona izgleda opušteno poput drugih tinejdžerki.

Anđelina Džoli je još 2010. rekla za jedan časopis kako njena ćerka još preispituje svoj pol i da je naklonjenija muškoj odeći poput svoje braće. Možda bi neki to pripisali dečijoj fazi ili privlačenju pažnje,  ali je jedno sigurno - Šilo pored prelepih crta lica koje ima, kao i krupnih plavih očiju, sada izgleda kao prava devojčica.

Mnogi je upoređuju sa Bredom i tvrde da je njegova kopija. Od oba roditelja je nasledila blag pogled i velike usne.

Uz nju, Anđelina i Bred su biološki roditelji blizanaca Noksa i Vivijen, a Medoksa, Paksa i Zaharu su usvojili.                                 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)