Zanimljivosti

NIKOL DA LI SI TO TI? Poznata glumica kao da je preterala s "ulepšavanje", njene nove fotografije sve su zbunile! (FOTO)

Čuvena holivudska glumica oduvek je govorila da na svom licu nije radila nikakve prepravke, ali da li je to stvarno tako, prosudite sami.

06.05.2022 11:00

NIKOL DA LI SI TO TI? Poznata glumica kao da je preterala s "ulepšavanje", njene nove fotografije sve su zbunile! (FOTO)
Wikipedia

Poznata holivudska zvezda Nikol Kidman oduvek je privlačila pažnju svojim sofisticiranim izgledom i elegancijom koju neguje, međutim, u poslednje vreme ona se značajno izmenila zbog čega su fanovi reagovali i sa čitavim svetom podelili utiske s njenog najnovijeg pojavljivanja, gde je, kako tvrde, bila potpuno neprepoznatljiva.

Iako je ona oduvek negirala da se podvrgla bilo kakvoj estetskoj korekciji, ističući da prirodnu lepotu održava zdravim načinom života, glumica teško da sada može da opovrgne da se malo "korigovala".   

Ruku na srce, Nikol je oduvek izgledala poput devojčic, posebno zahvaljujući njenoj svetloj puti, što je bio razlog da je često upoređuju s porcelanskom lutkom. Ipak, na fotografiji koju je nedavno objavila na Instagram profilu, deluje neprepoznatljivo. 

Na fotografiji je sa Lulu Vang, rediteljkom nove serije „Iseljenici“ u kojoj će glumiti glavnu ulogu, što je pokrenulo lavinu komentara, ali ne zbog tog ostvarenja.   

Nikol je rekla svojevremeno da ne puši i da uvek nosi sa sobom kremu za sunčanje. Jednom je probala botoks i pokajala se jer nije mogla da pomera čelo.

Inače, ona je trenutno zauzeta snimanjem serije koja prati život bogate zajednice iseljenika. Saradnja na seriji počela je još avgusta prošle godine, tačno u vreme kada su bile na snazi mere zbog pandemije COVID-19. Tada je od Vlade Hong Konga dobila izuzeće za ograničenja vezana za karantin kako bi mogla da snima seriju, što je kod meštana izazvalo negodovanje.  

Uslovi da boravi u Hong Kongu bili su da se vakciniše, da se redovno testira na virus, da ostane u određenom hotelu i da "obezbedi rute za posao“.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)