Zanimljivosti

OBJAVLJENI ŠOKANTNI DETALJI: ČUVENI PEVAČ ODBIJAO ODNOSE SA ŽENOM! Bio je zavodnik svetskog glasa, a šta se krilo iza toga?

Knjiga o jednom od najvećih muzičkih umetnika svih vremena donela je niz neobičnih detalja o njegovom životu.

04.05.2022 11:05

OBJAVLJENI ŠOKANTNI DETALJI: ČUVENI PEVAČ ODBIJAO ODNOSE SA ŽENOM! Bio je zavodnik svetskog glasa, a šta se krilo iza toga?
Printscreen/Instagram/priscillapresleyelvisfan

Iako su zajedno proveli sedam godina, intimni život Elvisa Prislija i njegove supruge Prisile Prisli veoma je bio intrigantan i pomalo čudan. Prema biografiji „Dole na kraju usamljene ulice: Život i smrt Elvisa Prislija“, domaćica koja je bila u porodici dugi niz godina, Alberta Holman, otkrila je neke detalje koji su javnost ostavili u šoku. Prema njenim rečima Elvis Prisli je bio primoran na ženidbu sa Prisilom, a to je otkrila zatekavši ga jednom prilikom kako plače uoči venčanja.

Pitavši ga zašto jednostavno ne otkaže venčanje ako nije srećan odgovorio joj je: „Nemam izbora“.

Prema drugim izvorima, navodno je njegova tadašnja supruga njega naterala na brak, dok neki tvrde da je Prisilin otac bio ljut zbog dugogodišnje veze velike zvezde s njegovom ćerkom koja je na početku njihove veze imala samo 14 godina. Navodno je pretio Elvisu da će ga tužiti jer je tada maloletnicu odveo van zemlje.

Par se venčao 1967. godine u Las Vegasu, kada je Prisila imala 22 godine. Imali su veoma luksuznu svadbu na kojoj su prisustvovale njihove porodice, prijatelji, kao i poslovni saradnici iz Elvisovih filmskih i diskografskih kuća. Privatnim avionom su otišli u Palm Springs u Kaliforniju na medeni mesec i navodno baš tada prvi put delili bračni krevet.

 

Prema novim detaljima o njihovom kontroverznom braku, navedena je i činjenica da je Prisila bila željna svog muža, a da je on, s druge strane, često bio rezervisan kada je trebalo "konzumirati" brak. U intervjuu s Barbarom Volters bivša Prislijeva supruga je otkrila da je oduvek želeo devicu i da ju je u svojim intimnostima često ostavljao nezadovoljenu.

Elvis je, inače, bio poznat po mnogim aferama tokom filmske karijere i često je, kako se tvrdilo, uplovljavao u veze sa koleginicama.

Ubrzo nakon venčanja Prisila je otkrila da je trudna, iako to nije bilo ono što je u tom trenutku želela. Trudnoća je bila početak njihovog kraja jer Elvis nije mogao da se navikne na činjenicu da će ona biti majka jer je za njega Prisila bila devojčica. 

U osmoj deciniji života, jednako i dalje lepa, Prisila je u intervjuu rekla da sada vidi koliko je tada bila mlada i neiskusna. 

- Tada to nisam znala, ali u zrelim godinama sam shvatila da je on u stvari bio moj drugi otac - ispričala je ona tada.

Par Prisli rastao se u februaru 1972. godine nakon sedam godina koje su zajedno proveli. Elvis je od supruge bio stariji tačno 10 godina. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)