Zanimljivosti

ŠOKANTNI DETALJI O PRIVATNOM ŽIVOTU NAJLEPŠEG ČOVEKA NA PLANETI! Čuveni glumac zaprepastio javnost najnovijim otkrićima!

Poznati holivudski glumac otkrio je nove detalje o životu sa Anđelinom Džoli.

30.04.2022 12:32

ŠOKANTNI DETALJI O PRIVATNOM ŽIVOTU NAJLEPŠEG ČOVEKA NA PLANETI! Čuveni glumac zaprepastio javnost najnovijim otkrićima!
Tanjug/AP

Nekadašnji poznati dvojac Džoli-Pit ne prestaje da šokira javnost iako su se zvanično razveli i vode zasebne živote. Iako je Bred više puta isticao da je u braku sa Anđelinom često bio depresivan i tužan i da je ona histerisala u njihovim raspravama, Anđelina je, kako je otkrio u najnovijoj šokantnoj ispovesti, ovog puta ipak otišla korak dalje. 

Bred se navodno požalio prijateljima, koji su ove informacije preneli magazinu JuEs Vikli, da njegova nekadašnja supruga želi potpuno da okrene decu protiv njega i da joj to i uspeva, pa je njegov odnos s naslednicima sve lošiji. Iako se borba za starateljstvo među njima vodi na sudu već šest godina, kako Bred tvrdi, Anđelina pronalazi sve načine da taj proces odugovlači i odbija bilo kakvu saradnju ili dogovor da zajednički podižu decu.

On se poverio prijateljima da odugovlačenje tog procesa ide Anđelini "na ruku", jer dobija kako kaže, vreme. To znači, da deca do kraja procesa neće imati odnos sa njim i biće punoletna, odnosno, sposobna da sama odlučuju. Glavna zvezda „Igre pobednika“ ne želi da odustane od starateljstva nad Paksom (18),  Zahar (17), Šilo (15) i 13-godišnjih blizanaca Vivijen i Noksa. 

Sa najstarijim usvojenim detetom, Medoksom (20) iz braka sa Anđelinom, Bred nema nikakav odnos i po svemu sudeći i njegov dve godine mlađi brat Paks će isto učiniti s obzirom na to da je od skoro punoletan.

Bred i Anđelina ne vode pred sudom samo bitku za decu već i za imovinu koju su zajednički stekli. Dvorac, vinogradi i vinarija u Provansi gde je bilo i njihovo venčanje 2014. godine takođe je predmet rasprave koju vode i koja je komplikovana budući da oboje polažu prava na nju i imaju vlasnički list.

Bred je u međuvremenu, pre dve godine, boravio u tom dvorcu sa nemačkom manekenkom Nikol  Poturalski sa kojom je tada bio u  vezi.

Njegova bivša supruga i partnerka i u filmu „Gospodin i gospođa Smit“ prodala je navodno svoj deo imanja ruskom oligarhu Juriju Šefleru bez Bredove saglasnosti.

Budući da je Bred uložio ogroman novac u ovaj posed, tužio ju je za sticanje profita koji nije zaradila, kao i da je prekršila dogovor kojim se obavezala da neće prodavati imanje bez zajedničke saglasnosti.

"Najotrovnijoj holivudskoj parnici", kako je pojedini mediji nazivaju, čini se da nema kraja i zbog toga je Bred tužan, otkrivaju njegovi prijatelji. Iako ulaže sav napor da se odnos sa bivšom suprugom popravi zbog dece i njihovog odgajanja, to će ići teško. Bred istinski želi da oproste jedan drugome i da prevaziđu mržnju i jaz koji vlada godinama, međutim, teško da će do toga uopšte doći budući da, kako poznati glumac tvrdi, nema saradnje s druge strane.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)