Zanimljivosti

ŠOKANTNO OTKRIĆE O BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Pre objave poslednje trudnoće, Kejt i Vilijam su dobili ozbiljno upozorenje!

Jedna organizacija iz Britanije je na skandalozan način reagovala na potencijalnu mogućnost da poznati par dobije treće dete, što je tek nedavno obelodanjeno.

28.04.2022 13:00

ŠOKANTNO OTKRIĆE O BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI! Pre objave poslednje trudnoće, Kejt i Vilijam su dobili ozbiljno upozorenje!
Tanjug/AP

Kada se spomenu vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, svima prvo na pamet padnu njihova preslatka dečica, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis. Ne možemo se oteti utisku da su Kejt i Vilijam divni i brižni roditelji. Međutim, nije sve bilo tako idilično pred objavljivanje treće trudnoće Kejt Midlton.  

Naime, krajem 2017. godine, Vilijam i Kejt su bili na kraljevskoj turneji po Poljskoj i Nemačkoj i tom prilikom je u Varšavi Kejt dobila na poklon igračku za bebe. Njihov sin Džordž je u tom trenutku imao 4 godine , a ćerka Šarlot 2, tako da su oboje bili prerasli tu igračku. Priča se da se u tom trenutku Kejt okrenula ka Vilijamu i rekla mu: ”Moraćemo da imamo još dece”.

Iako bi mnogima ovaj komentar izgledao sasvim nevino i čak i simpatično, jedna organizacija to nije baš tako shvatila. Reč je o kompaniji “Having Kids” koja se ubrzo nakon objavljivanja anegdote obratila javnosti i “s poštovanjem” zamolila vojvodu i vojvotkinju od Kembridža da “razmotre mogućnost odustajanja od trećeg deteta”.

Izvršna direktorka te organizacije En Grin Karter Dilard se obratila kraljevskoj porodici u otvorenom pismu i rekla im da je “primer koji oni postavljaju jako uticajan”, nakon čega je dodala da oni imaju moć da “naprave održivu malu porodicu”, aludirajući na činjenicu da ne bi trebalo da odaju sliku kako je sasvim u redu imali veći broj dece.    

- Naravno, znamo da će princ Džordž i princeza Šarlot sigurno živeti prelepim životom, zaštićeni od siromaštva i pretnji od uništenja životne sredine. Dobijaće optimalnu količinu nege i pažnje, kao i najbolje moguće obrazovanje. Ali isto to ne važi za svako drugo dete - napisala je gospođa Karter Dilard.

En je u nastavku tvrdila da bi odluka da odustanu od trećeg deteta značila da se “značajni resursi štede kako bi neka druga porodica pomogla da isplanira normalan početak života za svoje dete”.

Ipak, samo dva meseca nakon tog, pa može se slobodno reći incidenta, Kejt i Vilijam su obelodanili da čekaju treću bebu, a 23. aprila 2018. je rođen princ Luis, koji je nedavno proslavio i svoj četvrti rođendan. Na zvaničnom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža su objavljene Luisove najnovije fotografije kako bi se obeležio taj važan datum.

Tanjug/AP

Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom

Fotografije je napravilaponosna mama Kejt, a na njima vidimo Luisa kako bosonog trči po plaži i nestašno se osmehuje, piše portal story.hr. Na drugoj fotografiji je pozirao s narandžastom loptom u ruci. Za tu priliku on je obukao zelene kratke pantalone, belo-plavu košulju na kvadratiće i sivi džemperić sa simpatičnim zvezdicama.

Oduševljeni komentari su pljuštali, pa su se korisnici te društvene mreže raznežili i uglavnom pisali kako je maleni Luis dosta porastao i da vreme leti. Mnogi su mu poželeli srećan rođendan.

 

 

Naravno, pored ovih poruka, bilo je i dosta komentara u kojima su fanovi pisali da je najmlađe dete Kejt i Vilijama “sjajno” i “preslatko”, a neki su čak i zaključili kako je po izgledu Luis savršena mešavina starijeg brata Džordža i sestre Šarlot. Slavlje u kraljevskoj porodici se, pak, ne završava ovim rođendanom, jer će princeza Šarlot 2. maja napuniti 7 godina, a princ Džordž će 22. jula oduvati čak 9 svećica sa svoje rođendanske torte.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)