Samo u Kini

EKSTRAVAGANTNI PSEĆI ROĐENDAN: Potrošeno preko 13.000 evra i unajmljeno 520 dronova

Vlasnica psa iz Kine je htela da priredi svom desetogodišnjaku veliko slavlje a sada je čeka kazna

15.01.2022 13:00

EKSTRAVAGANTNI PSEĆI ROĐENDAN: Potrošeno preko 13.000 evra i unajmljeno 520 dronova
YouTube/printscreen

Vlasnici kućnih ljubimaca obožavaju svoje pse i mačke i nema toga što neće uraditi za njih. Poznato je da će pre dati poslednji dinar kako bi njihov ljubimac jeo kvalitetnu hranu, nego što će to potrošiti na sebe.

A tek, ne daj Bože, da mu se nešto desi, razboli se ili povredi, pa mu je potreban veterinar i lečenje! Nema toga što će ih sprečiti da prevrnu i nebo i zemlju kako bi im pronašli lek.

Ali u toj ljubavi vlasnici često i preteruju pa svoje četvoronošce poistovećuju sa ljudima. Lakiraju im nokte, boje krzno, oblače po najnovijoj modi i slave rođendane.

Jedna takva ljubav se ovih dana manifestovala na ekstravagantan način. Žena iz kineske pokrajine Hunan, čiji je desetogodišnjak slavio rođendan, odlučila je da unajmi 520 svetlećih dronova za proslavu.

A cena unajmljivanja nije ni malo naivna: preko 13.000 evra! Pri tome, žena nije prijavila letove tako da je sada čeka paprena kazna jer su dronovi leteli u zabranjenom području.

Odmah se nameće pitanje i zašto je unajmila toliki broj dronova. Pa zato što je htela da na nebu ispiše rođendansku čestitku i napravi oblike torte, poklon kutije, kosti i lika psa.

Pretpostavljamo da je slavljenika najviše zanimala prava torta i prava koska! Za ove na nebu nije mario previše.

Komentari (0)