Dirljiva priča

KERUŠA MAJLO JE MAJKA SA VELIKIM M: Othranila je tri mačeta kada su njeni štenci uginuli (VIDEO)

Majlo je sa velikom radošću prihvatila mačiće koje je hranila, čistila, nosila

09.01.2022 13:11

KERUŠA MAJLO JE MAJKA SA VELIKIM M: Othranila je tri mačeta kada su njeni štenci uginuli (VIDEO)
YouTube/printscreen

Keruša Majlo je bila skotna kada je pronađena na granici Arizone i Meksika. Spašena je zahvaljujući organizaciji Sunshine Dog Rescue, ali njeni štenci su rođeni prerano i nisu preživeli.

Majlo je bila tužna, uznemirena i svuda je tražila svoje bebe. Videlo se da joj deca nedostaju i stalno je tužno cvilela i zavijala. Njena spasiteljka je pokušala da preko društvenih mreža nađe štence kojima je potrebna majka.

Međutim, štenaca nije bilo, ali su se javljali ljudi koji su imali mačiće. Vredelo je pokušati i na njihovo iznenađene, Majlo je sa velikom radošću prihvatila tri mačeta i nijednog momenta nije pokazivala znake agresivnosti. Naprotiv, bila je veoma nežna.

Čistila ih je, hranila, nosila. Zanimljivo je da je najveću pažnju obraćala na mače po imenu Gambl. Njega je uvek vraćala u korpu, stalno je želela da joj bude u blizini i bila je veoma pažljiva prema njemu.

Majlo je još jednom imala sreće pošto je momak po imenu Dejvid odlučio da je usvoji, a njegova sestra da preuzme brigu o Gamblu, tako da sada imaju zajednički dom.

I druga dva mačeta su dobila dom u kojem uživaju u ljubavi svojih staratelja.

Priču o Majlo i njenim mačićima možete pogledati u videu:

Komentari (1)

sara

04.02.2022 13:43

Bolji su od ljudi, iskreniji i osećajniji!!!. Neizmerno ih volim!!.