Prave su pametnice

KO JE PAMETNIJI, KUCE ILI MACE? Izaberite stranu i vidite da li ste pogodili!

Odgovor na večito pitanje ko je pametniji, pas ili mačka, mnoge će iznenaditi!

26.12.2021 09:46

KO JE PAMETNIJI, KUCE ILI MACE? Izaberite stranu i vidite da li ste pogodili!
pexels.com

Ljudi se obično dele na dve kategorije. Prva grupa su oni koji više vole pse, a drugi su oni koji preferiraju mačke. Brojni su argumenti i za jednu i za drugu stranu, ali je najbitnije da volite vašeg krznenog ljubimca volite. Ipak, česta je rasprava da li su pametnije mačke ili psi, a jedan video snimak otkrio je odgovor na to pitanje. 

Naime, na gifu koji je postao viralan vidi se nacrtana rupa na podu i reakcija pasa i mačke na nju. Tri psa su mislila da je ta rupa prava, te su je njih dvojica preskočili, dok je treći bio zaista uplašen, pa je odlučio da ipak ostane iza nje. Mačka je, sa druge strane, iz radoznalosti, vrlo brzo shvatila da je rupa lažna, te je uživala u ležanju na njoj. 

Ovaj video će mnogi ljubitelji mačaka shvatiti kao siguran znak da su mace pametnije, dok će im vlasnici pasa odgovoriti da je radoznalost ubila mačku. Bilo kako bilo, gif je presladak i sigurno ćete uživati u njemu.

Komentari (1)

sara

04.02.2022 13:53

I mace i kuce su pametne, kao i svinja, jagnje tele, jednom rečju, sve životinje su pametne i osećajne!!!. I najveći greh je ubijati i ždrati!!!. Kada će ljudska svest biti na viši nivo da to shvati, neznam!!!