Preslatko!

LEČI ŽIVOTINJE I OTAPA ŽENSKA SRCA: Ko ode kod ovog veterinara, neće nikada posetiti drugog

Andre Santos je veterinar koga svi obožavaju zbog njegovog fantastičnog odnosa prema životinjama!

01.12.2021 21:32

LEČI ŽIVOTINJE I OTAPA ŽENSKA SRCA: Ko ode kod ovog veterinara, neće nikada posetiti drugog
printscreen

Kada pomislimo da našeg ljubimca treba da odvedemo kod veterinara nije nam svejedno, što zbog brige zbog našeg mezimca, što zbog pomisli da ćete morati da čekate u redovima i da se nadate da će se ta agonija brzo završiti. Ipak, jedan veterinar postao je viralan jer se čini da ga vole svi, od životinja do vlasnika.

Naime, Andre Santos je veterinar čiji se snimci šire svuda po internetu, a prenose isključivo pozitivnu energiju. Andre je oduševio sve svojim pozitivnim raspoloženjem i pristupom koji ima prema životinjama.

Danas je, nažalost, toliko retko videti osobu koja uživa u svom poslu kao Andres. Ovaj veterinar uvek je nasmejan, voli da se mazi sa svojim klijentima, te im pruža puno pažnje i nežnosti. 

Kada treba da vakciniše neku kucu ili macu, Andres joj daje kašičicu da hranom, da bi je opustio i da bi se ona fokusirala na hranu umesto na iglicu.

Uz ovakvog veterinara sve je lakše, te se nadamo da takvih ima i kod nas. Šaljite nam slike i snimke, možda se među nama krije nova zvezda interneta koja obožava svoje krznene prijatelje.

Komentari (1)

Miloš

21.12.2021 19:44

Naravno Vlada Terzin