Kuce

OVO KUČE JE PRAVA DADILJA: Mladoj mami pomaže oko bebe!

Kuce se trude da svojim vlasnicima uvek učine život srećnim i što lakšim, a ova se baš mnogo potrudila.

07.11.2021 22:29

OVO KUČE JE PRAVA DADILJA: Mladoj mami pomaže oko bebe!
pexels.com

Da je pas čovekov najbolji prijatelj to se zna, ali da može da bude i dadilja i drugarica i mamina pomoćnica to je nešto novo. Jedna kuca oduševila je svet, kada je njena vlasnica, inače novopečena mama, objavila snimak na društvenoj mreži tiktok.

Naime, na snimku se vidi kako ova kuca, koja je očigledno svesna da život mlade mame nije baš najjednostavniji, rešila je da svojoj gazdarci pomogne oko bebe i preuzme ulogu dadilje. Kada je mama zatražila pelenu od psa, on joj je odmah doneo, bez pitanja i tako joj pomogao da presvuče bebu.

 

@wrigleyandlulu

Nanny dog status officially achieved! #dogtraining #dogtricks #dogsofttiktok #dogsvideo #dogtok #rescuedog #doglove #goodgirl @hellobello

♬ original sound - SunriseMusic

 

Instink koji životinje imaju prema mladuncima neverovatan je, a bebe svojih vlasnika gotovo uvek doživljavaju kao svoje, te su spremne da urade mnogo toga da se novi član porodice oseća što bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)