Roditeljstvo

DETE TRAŽILO TORTU ZA ROĐENDAN KOJA JE PRESTRAVILA SVE REDOM! Gosti u šoku, nikome nije bilo jasno sta se dešava!

Deca imaju svoje čudne faze kad čak ni njihovi roditelji ne znaju šta im prolazi kroz glavu. Donosimo vam priču o devojčici čija je ideja za rođenansku tortu isprepadala celu njenu porodicu.

12.04.2022 13:00

DETE TRAŽILO TORTU ZA ROĐENDAN KOJA JE PRESTRAVILA SVE REDOM! Gosti u šoku, nikome nije bilo jasno sta se dešava!
pexels.com

Mala Leona je slavila treći rođendan. A čemu se deca na rođendanu najviše obraduju? Pa naravno, torti i poklonima! Portal Srećna Republika vam otkriva kako je jedna devojčica našla način da nadmudri sve svoje zvanice kako bi cela torta ostala samo njoj!

Naime, devojčica je izrazila želju da tema njene torte bude crtani film “Kralj lavova”. I to ne bi uopšte bilo čudno da nije tražila da joj na torti bude prikazana jedna konkretna scena iz filma, i to “ona scena”. Ona je zahtevala da njena torta prikazuje scenu u kojoj lav Mufasa gine i u kojoj lavić Simba oplakuje smrt svog oca.

Normalno, smrt je za decu jako osetljiva i u tim godinama još uvek neshvatljiva tema. Ali izgleda da je ova mala nešto ispred svojih vršnjaka, jer je njeno objašnjenje raspametilo sve žive. Ona je zapravo htela takvu tortu jer je znala da će se svi rastužiti kada ugledaju tu scenu na njoj i na taj način će cela poslastica ostati samo njoj.

Naravno, komentari na društvenim mrežama nisu zakazali, te su se nizali svake sekunde. Mnogi su rekli da je ova mala prepametna za svoje godine, drugi da je se plaše a neki su se pak pitali kakva li je mogla biti reakcija poslastičara kada su dobili ovakvu narudžbinu za tortu. U svakom slučaju, ova devojčica zna šta želi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)