Roditeljstvo

NEMOJ MAMA DA PETLJAŠ PO MOM TANJIRU! Dečak nasmejao svet do suza!

On je zvezda od malih nogu i preti da postane popularniji čak i od svojih roditelja. Nema zbora, on je pravi mali gospodin!

20.03.2022 15:30

NEMOJ MAMA DA PETLJAŠ PO MOM TANJIRU! Dečak nasmejao svet do suza!
tiktok/printscreen-chiaraferragni

Kada ti je mama jedna od najlepših i najuticajnijih modnih blogerki na svetu sa 26 i po miliona pratilaca na Instagramu a tata poznati italijanski reper i muzičar, i deca moraju ponešto od njih da naslede. Mali Leone, četvorogodišnji sin Kjare Feranji i Fedeza, od mame je nasledio prelepe plave oči i kosicu a od tate šašavost. Portal Srećna Republika vam donosi jedan od njegovih snimaka koji je oduševio svet.

Naime, dok su ručali u restoranu, mama je pokušala da ukrade malo hrane iz Leoneovog tanjira, da proba šta on to ukusno klopa i da snimi njegovu reakciju. Dečačić je odmah počeo da se buni, a mama da se pravda kako samo želi malo da proba, pritom potiskujući smeh. Ona je tako pokušavala dok mališan nije demonstrativno podigao ručicu i rekao stop. Nakon toga je salva smeha odjeknula stolom a ovaj simpatični mališa je postigao svoj cilj, na oduševljenje celog sveta!

Komentari (0)