Ispovesti

NE VERUJU JOJ DA JE MAJKA: Mnogi misle da joj je sin dečko a da je ona tinejdžerka! (FOTO) (VIDEO)

Ova prelepa Australijanka izgleda kao vršnjakinja svog sina a kada sa njim okači snimak na TikToku mnogi joj ne veruju da će uskoro napuniti 30 godina.

03.03.2022 10:39

NE VERUJU JOJ DA JE MAJKA: Mnogi misle da joj je sin dečko a da je ona tinejdžerka! (FOTO) (VIDEO)
tiktok/printscreen-thegreeneyedmonster

Tiktokerka Ember Setema ima 29 godina i dvanaestogodišnjeg sina. Ipak, ovoj dami niko ne veruje da će u avgustu ući u četvrtu deceniju a ponajmanje da je majka dečaka koji će uskoro postati tinejdžer. Zato joj često u komentarima govore da joj je sin ili brat ili dečko a portal Srećna Republika vam donosi njen odgovor zlim internet trolovima.

Ember na društvenoj mreži TikTok kači razne snimke, uglavnom skečeve i videe vezane za lepotu i šminku. Ipak, opšta pomama je nastala kada je njen sin počeo da se pojavljuje u njenim videima. Naime, nakon ovih objava počeli su da se nižu razni komentari, u kojima korisnici pokušavaju da odgonetnu kakav je odnos između Ember i dečka koga viđaju u pojedinim videima. I može se reči da su sve samo ne dosadni. Od toga da joj je dečak brat do toga da je u vezi sa rođenim sinom.

- Mislio sam da ćeš reći da ste zajedno, neverovatno - poručuje jedan od komentara.

Ipak, kako svuda, tako i na TikToku, ljudi će uvek prvo da kažu svoje pa tek onda da se informišu. Stoga se ne treba čuditi što se ispod ovog videa pojavila gomila istih ili sličnih pitanja i što je on za tri dana skupio skoro 60 hiljada lajkova. Začuđena i šokirana razvojem situacije, lepa Australijanka je odgovorila na navedeni komentar i zatražila od gledalaca da ipak budu malo realniji.

- Ne, molim vas, naravno da nismo zajedno. Budite malo realniji - odgovorila je ona.

Nakon toga, Ember je objavila snimak sa sledećim natpisom:

- Kada TikTok misli da ste brat i sestra - napisala je u objavi.

Međutim, pojedini su se fokusirali na njenu njenu lepotu i neverovatnu svežinu, te su pohrlili da pohvale, udele komplimente, ali i da je pitaju koliko zapravo ima godina, piše portal espreso.co.rs. Ova tiktokerka je toliko mladolika, te se ne treba čuditi što su mnogi pomislili da je tinejdžerka.

- Imam 29 godina i u avgustu punim 30. Hvala vam na lepim komentarima, ali molim vas prestanite da pišete da smo moj sin i ja u vezi.

Komentari (0)