Ispovesti

NA ČETVRTOM SASTANKU POSTAO TATA: „Svi su me ubeđivali da ne rodim sa 19 godina a on mi je bio najveća podrška tokom porođaja!“

Život piše romane, ali se neki završe kao najlepša ljubavna priča. Upravo to se desilo sa Alisom i Maksom, koje je sudbina spojila baš u pravom trenutku!

15.02.2022 12:00

NA ČETVRTOM SASTANKU POSTAO TATA: „Svi su me ubeđivali da ne rodim sa 19 godina a on mi je bio najveća podrška tokom porođaja!“
tiktok/printscreen-alyssa_jane01

Alisa Hodžis iz Brizbejna u Australiji ima samo 20 godina a već je preživela pravu životnu buru. Ova devojka je zatrudnela sa 19 godina i njen tadašnji partner, otac deteta, se u sedamnaestoj nedelji njene trudnoće izjasnio da ne želi da ima ništa ni sa njom ni sa bebom. Portal Srećna Republika vam donosi njenu potresnu priču.

Da stvar bude još gora, i njegova i njena porodica su je ubeđivale da bebu ne rodi, da je previše mlada i pritiskali je da u dvadesetprvoj nedelji trudnoće ode na abortus. Ona je tada već čula bebine otkucaje srca i osetila bebu kako se kreće, želela je da na svet donese svoje dete. Ostala je sasvim sama, pod pritiskom porodice da ne postane majka. Ona je želela tu bebu a podrška u tome su joj bile jedino sestra i najbolja drugarica.

Ova mlada buduća majka se našla u vrtlogu straha i pritiska. Ali je znala da želi da zadrži bebu, iako to znači da će je se roditelji odreći. Što se na kraju i bio slučaj na neko vreme. Napravila je profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje i tamo srela Maksa Silvija (25). Ona je bila otvorena prema njemu još od početka i rekla mu je odmah da je skoro u sedmom mesecu trudnoće, ali Maksu to nije smetalo.

Kako sam kaže, u početku je bio bojažljiv, ali u Alisi je video nešto što u drugim devojkama nije. Počeli su da se viđaju, ali kako Alisa kaže tek je njihov četvrti sastanak bio legendaran. Zato što se završio porođajem. Naime, te večeri kada se sve odigralo Alisa, tada u osmom mesecu, je trebalo da sačeka Maksa na aerodromu, budući da se vraćao sa poslovnog puta.

Međutim, njoj je pre nego što je trebalo da krene po njega pukao vodenjak, te je morala da mu javi da ipak neće doći. I tu na scenu stupa ovaj veliki čovek. On je otišao kući, ostavio stvari i požurio kod nje u porodilište. Iako su se pre toga poznavali svega 8 nedelje i videli svega par puta u životu. Bio je pored nje dok se porađala, video je bebu, bio joj podrška dok je Alisin sin Oli bio na odeljenju neonatalne intenzivne nege. Sestre i lekari su mislili da je on otac, pa su ga zajedno sa majkom svuda puštali.

Maks im ni u jednom trenutku nije rekao da on detetu nije biološki otac, naprotiv. Bio je tu, za Alisu i Olija. Kada su mama i beba izašli iz bolnice, uzeo je nedelju dana slobodno sa posla i našao im se u periodu kada je bilo najpotrebnije, dok se majka navikavala na samostalan život sa novorođenčetom.

Iako je Alisa ime biološkog oca upisala u krštenicu, kaže da on osim minimalne alimentacije koju uplaćuje nije pokazao nikakvo interesovanje za bebu ali da joj je Maks bio beskrajna podrška i pomoć. Njihova ljubav je sve jača i raste iz dana u dan a malog Olija odgajaju zajedno. Alisa je na TikToku objavila snimak koji prikazuje sa koliko ljubavi i nežnosti se njen dečko ophodi prema bebi i taj video je nešto što vraća ljudima veru u dobrotu.

Mladi par čak planira i da započne zajednički život za par meseci i polako i postepeno uplivavaju u porodične vode. Čak su se i dogovorili da pred Olijem, Maksa oslovljavaju sa “tata” budući da mu je ovaj čovek najbolja očinska fugura koju može da ima. I njegova i njena porodica se sa time slažu a Maks je nezvanično proglašen i muškarcem godine, i to sa punim pravom! Šta više reći osim da im želimo da nastave da se vole i da dokazuju da je ljubav ono što čoveka čini roditeljem a ne genetika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)