Porodila se u prodavnici

PORODILA SAM SE NA PODU PRODAVNICE: Žena otišla po namirnice, a vratila se sa bebom!

Neverovatna priča devojke koja se porodila u prodavnici!

17.12.2021 10:49

PORODILA SAM SE NA PODU PRODAVNICE: Žena otišla po namirnice, a vratila se sa bebom!
pexels.com

Mlada žena iz Britanije, koja ima svega 23 godine, Kejti Kovel, porodila se u prodavnici kada je otišla po namirnice. Naime, ona je u 40. nedelji trudnoće otišla da kupi neke sitnice, a vratila se sa sinčićem kojeg je nazvala Sebastijan. 

Kejtin porođaj trajao je svega 10 minuta, a mnoge je ostavio u čudu.

pexels.com

Mama i beba nakon porođaja

- Kad sam osetila trnce, nisam razmišljala o porođaju, ali onda sam iznenada osetila oštar bol, te sam se srušila na pod. Kontrakcije su bile snažne i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Čeris, trčala do mene kako bi mi pomogla. Ubrzo je Morisonsovo osoblje postavilo zavesu oko mene kako bi zaštitilo moju privatnost, a Čeris me nije napustila. "'Vi to možete'", podsticala me je. Bolničari su bili zapanjeni kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili cijeli porod. Odvezli su me u bolnicu gdje su pregledali Sebastijana i mene, i na sreću sve je bilo u redu. Morisonovi zaposlenici su bili neverovatni na porođaju, a čak su mi i poslali prekrasnu korpu punu potrepština za bebu nakon što se Sebastijan rodio. To je bio jako sladak gest - rekla je ova mlada mama i objasnila kako je ubrzo postala i najbolja prijateljiva sa pomenutom čistačicom:

 

 

- Čeris je bila počašćena i sada je moja spasiteljka iz supermarketa veliki deo našeg porodičnog života. Čak smo zajedno proslavili Sebastijanov prvi rođendan u Morisonsu. Još uvek ne mogu da verujem da sam otišla u prodavnicu da uzmem neke osnovne stvari i uspela tu da rodim bebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)