Nikako to nije očekivala!

DO PRED POROĐAJ NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Mislila je da ima upalu slepog creva, a onda je beba došla na svet!

Devojka od dvadeset godina nije znala da je trudna do pedeset minuta pred porođaj, već je sumnjala na upalu slepog creva.

10.12.2021 09:51

DO PRED POROĐAJ NIJE ZNALA DA JE TRUDNA:  Mislila je da ima upalu slepog creva, a onda je beba došla na svet!
printscreen/instagram.com

Kada pomislimo na trudnoću obično nam je u glavi ljubav, veliki stomak, sreća, otekle noge, mučnina, promene raspoloženja i mnogi drugi, brojni, simptomi trudnoće. Ipak, postoje žene koje nikada nisu ni saznale da su trudne, već su se samo porodile.

Iako ove deluje kao scenario iz horor filma i kao da je potpuno nemoguće, brojne žene su putem interneta pisale svoja iskustva, a time šokirale brojne druge žene. Jedna od njih je i Hana Vajolet, koja ima 23 godine i samohrana je majka trogodišnje ćerke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by han 🦋✨ (@h.anviolet)

Kako prenosi britanski Sun, Hana se porodila 50 minuta nakon što je saznala da je trudna. Hana je redovno pila pilule za kontracepciju, te nije mislila da može da bude trudna, a onda se jedno jutro porodila sa bolovima u stomaku i leđima, a otac ju je brzo odvezao u bolnicu sumnjajući na upalu slepog creva. 

- U bolnici su hteli da mi izvade krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće - ispričala je Hana u TikTok videu, pa objasnila da joj je uskoro pukao vodenjak i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by han 🦋✨ (@h.anviolet)

- Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa. Rodila sam pedeset minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala da provedem dva dana u bolnici s porodiljama koje nisu imale nikakvu podršku. Bolničarki koja je ostala uz mene celo vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tokom porođaja želim da kažem da nikad neću da je zaboravim.

 

Komentari (0)