Preljuba sa bivšim!

PREVARILA DEČKA, PA OSTALA TRUDNA: Mislim da je dete njegovo, ali nisam sigurna!

Jedna devojka prevarila je sadašnjeg dečka sa bivšim i ostala trudna.

20.11.2021 15:02

PREVARILA DEČKA, PA OSTALA TRUDNA: Mislim da je dete njegovo, ali nisam sigurna!
pexels.com

Anonima devojka je spavala sa svojim bivšim dečkom na festivalu i od tada je u problemu. Naime, ona je nakon toga zatrudnela, a sada nije sigurna da li je dete njenog sadašnjeg ili bišeg dečka.

- Mom dečku je toliko laknulo što sam trudna jer je postajao paranoičan zbog svoje plodnosti, ali brinem se da beba nije njegova. Problem je što sam imala seks na jednu noć s bivšim dečkom na festivalu- rekla je devojka.  Ona ima 30 godina, a njen dečko 37. Tvrdi kako je on zaista neverovatan prema njoj i kako su se pre godiinu dana da osnuju porodicu, ali kako se po tom pitanju ništa nije desilo. 

- Kako je vreme odmicalo, on je bio uveren da je stara biciklistička povreda uticala na njegovu plodnost. Međutim, kada sam zatrudnela, osetio je veliko olakšanje. Ali ono što on ne zna je da sam, kada sam otišla na jedan festival, dosta popila i imala seks sa bivšim - tvrdi devojka.

 

 

Ispričala je kako je drugog dana festivala bivši stajao u redu za šank i potapšao je po ramenu te joj nakon toga rekao:

- Baš mi je drago da te vidim. Kako si?

Mislila je da će to biti nezgodno, ali onda ju je upitao gde kampuje i kasnije te večeri je opet naletela na njega. Tada je već bila poprilično pijana, pa je poočelo i flertovanje, a kiša koja je padala nije pomogla. Oni su se smejali i pobegli u njegov šator. 

- Unutra me poljubio i za minut smo imali seks kao u dobra stara vremena. Nije imao kondom, pa ga je izvukao - rekla je devojka za britanski Sun.

 

 

Jedna od njenih prijateljica je znala šta je ova devojka učinila, ali je rekla da neće nikome reći. No nakon te večeri su nastali pravi problemi. 

- Kasnila mi je menstruacija nedeljama kasnije, ali kada sam dobila pozitivan test na trudnoću, bila sam presrećna. Rekla sam srećnu vest prijateljici, ali ona je rekla: 'Šta je sa bivšim, znaš, onim sa festivala?' - objasila je ona.

 

 

- Iako sam joj rekla da smo pazili, ona me je samo pogledala. Sada me i ona zabrinjava. Festival je bio dva dana nakon što mi se menstruacija završila mislim da nije velika verovatnoća da sam tada zatrudnjela - rekla je devojka i dodala kako se vratila kući sledeći dan i naravno često imala odnose sa svojim dečkom, ali u njoj još uvek postoji taj delić sumnje da njeno dete možda nije i njegovo. element sumnje.

Komentari (0)