Ispovesti

Htela da iznenadi dečka, umesto toga je dočekalo neprijatno iznenađenje!

Ova priča je dokaz da je put do pakla popločan dobrim namerama. Saznajte šta je ova devojka doživela nakon što je prevalila dugačak put kako bi iznenadila svog dečka sa kojim održava vezu na daljinu.

21.02.2022 16:00

Htela da iznenadi dečka, umesto toga je dočekalo neprijatno iznenađenje!
tiktok/printscreen-maryfatz

Često se naši planovi i naša stvarnost uopšte ne poklapaju, a tiktokerka Meri Fec je živi primer za to. Ova devojka je prešla dug put kako bi obradovala svog dečka sa kojim se viđa na daljinu ali ništa nije moglo da je pripremi za ono što je usledilo. Portal Srećna Republika vam donosi njenu priču.

Meri je svoju neverovatnu i krajnje neprijatnu dogodovštinu objavila na društvenoj mreži TikTok a ovaj video trenutno ima više od 28 miliona pregleda. Verujte nam, sa razlogom!

Meri Fatzinger je došla u iznenadnu posetu svom dečku, koji joj je nedostajao budući da se njihova veza odvijala na daljinu. Na snimku vidimo nju kako kako kuca na vrata svog dečka, odevena u široku duksericu i donji deo trenerke. Na njeno veliko iznenađenje, nakon što je pokucala, čekala je i čekala da joj neko otvori, ali to se nije dogodilo. Ubrzo je otkrila i zašto a razrešenje ove misterije je za nju bilo poput "hladnog tuša".

Kao pouka, snimak je propratio sledeći tekst:

- Tako to izgleda kad odeš da posetiš svog dečka i kucaš mu, a on ti ne odgovara jer mu je tu druga devojka.

Dok neki mogu samo da pretpostave koliko je ova situacija neprijatna i bolna za Meri, drugi su pak to iskusili na sopstvenoj koži, te su joj zato i uputili komentare podrške, piše portal index.hr

- Kako si uspela da budeš tako smirena? Ja bih se rasplakala - napisala joj je jedna pratiteljica. 

- I moj bivši je ovo uradio - pokušala je da je uteši druga.

Nakon ovog videa se postavlja pitanje da li je veza na daljinu moguća, posebno ako je neko voljan da u nju uloži svoje vreme, novac i trud ili se ona stara izreka "Daleko od očiju, daleko od srca" pokazuje kao ispravna u ovim situacijama?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)