Ispovesti

KAD SE PSIHOPATA ZALJUBI: Poslala dečku 65.000 poruka posle prvog sastanka!

Pazite sa kim se upoznajete preko interneta, može vam se desiti da dobijete na hiljade poruka nakon samo jednog sastanka ili da vam neko čak i provali u kuću. Žena iz ove priče je uradila upravo to.

28.02.2022 19:00

KAD SE PSIHOPATA ZALJUBI: Poslala dečku 65.000 poruka posle prvog sastanka!
pexels.com/Srećna Republika

Svet onlajn upoznavanja je uzbudljiv ali i pun nepoznanica i znakova upozorenja. Na veliku žalost neke od problematičnih karakteristima ljudi sa kojima se na ovaj način upoznajete ne izađu na videlo dok ne bude previše kasno. Portal Srećna Republika van donosi jednu takvu priču.

Džeklin Kler Adis (33) je 2018. godine optužena je da je poslala 65.000 poruka muškarcu sa kojim je izašla na jedan sastanak. Kada ju je novinar upitao da li je čoveku poslala toliko poruka, ona je odgovorila:

- To je sve? Meni se činilo da je više.

Kako navodi “Vašington post”, novinarka ju je pitala da li misli da je to malo preterano.

- Ljubav je puna preterivanja - odgovorila je ona.

Adisova je rekla da je znala da su njene izjave sulude, ali je stajala iza njih.

- Ako želi da idem u zatvor, trebalo bi da budem u zatvoru. Cenim to. On je svetlost, ja sam ljubav. On zna šta treba da radi i ja poštujem pravila - rekao je Adisova novinarima.

Adisova je upoznala nesrećnog čoveka na sajtu za onlajn upoznavanje milionera. Njih dvoje su otišli na jedan sastanak u januaru 2017. godine, a onda je počelo uznemiravanje. Policija Paradajz Velija je prvi put intervenisala u julu 2017. godine, kada je muškarac prijavio da ga Džeklin uznemirava putem tekstualnih poruka. Adisova je ovom muškarcu slala mnoštvo uznemirujućih poruka tokom 17 meseci, ponekad i do 500 SMS-ova u jednom danu, navodi se u policijskom izveštaju.

„Nikada ne pokušavaj da me ostaviš... ubiću te... Ne želim da budem ubica!“

„Nadam se da ćeš umreti... pokvareni prljavi Jevrejine...Ja sam kao novi Hitler... čovek je bio genije.”

„Nosila bih tvoje lice i skalp i ruke i stopala“ – samo su neke od poruka koje je poslala, prema policijskom izveštaju.

Sasvim je razumljivo što se ovaj čovek zabrinuo za svoju bezbednost. Tada je izjavio da je trenutno van zemlje, ali da je opravdano zabrinut za svoju bezbednost kada se bude vratio, navodi se u policijskom izveštaju. Čovek je blokirao Adisovu na aplikaciji za upoznavanje, što je možda bila velika greška. Ona je to shvatila kao znak da se sa Floride preseli u Arizonu, blizu mesta gde je živeo.

- Rekla sam mu da ću se preseliti bliže njemu, ako me ikada blokira na ovoj aplikaciji. I on me je blokirao, pa sam ja došla ovde - rekla je žena novinarima.

Adisova se nije zaustavila na slanju poruka. U aprilu 2018. godine provalila je u njegov dom u Arizoni i okupala se u njegovoj kadi. Čovek je 8. aprila bio van grada kada je proverio svoj sistem za nadzor kuće. Na njegovo iznenađenje, Adisova se kupala u njegovom domu. Pozvao je policiju i kada su stigli, pronašli su je u kadi ovog muškarca, kako je rekao. Ona je uhapšena i optužena za krivično delo upada na tuđ posed.

Policija je takođe pozvana na radno mest ovog čoveka 4. maja 2018. godine kada se Adisova pojavila i tvrdila da je njegova žena. Promatrači su izjavili da se ponašala neracionalno i da je tvrdila da je supruga vlasnika. Adisova je tada uhapšena pod optužbom za pretnju, uhođenje i uznemiravanje, piše portal yourtango.com

- Osećala sam se kao da sam upoznala svoju srodnu dušu i sve je bilo onako kako je bilo. Mislila sam da ćemo uraditi isto što i svi, i da ćemo se venčati, i sve će biti u redu, ali to se nije desilo – rekla  je Adisova tada u intervjuu medijima.

Na pitanje da li je luda, ona je jednostavno rekla:

- Ne, ja sam samo osoba koja je otkrila ljubav.

Držana je bez prava na kauciju. A onda je 2020. godine otkriveno je da su optužbe protiv Adisove odbačene. Stručnjacima za mentalno zdravlje je 2019. godine bilo dozvoljeno da procene njenu mentalnu sposobnost i da li je u potpunosti razumela optužbe koje su podignute protiv nje. Utvrđeno je da je Adisova mentalno nesposobna, pa sui  optužbe protiv nje odbačene. Njen advokat imenovan od strane suda je u izjavi rekao:

- Osećam da je pravda zadovoljena. Očigledno je da je psihički bolesna i nadam se da će moći da joj bude pruženo neophodno lečenje.

Adisova je još neko vreme ostala u zdravstvenom centru, a onda su je roditelji vratili na Floridu gde će biti na daljem lečenju. Takođe joj nije dozvoljen bilo kakav kontakt sa muškarcem kojeg je uhodila.

Komentari (0)