Ispovesti

ISPOVEST OČAJNE ŽENE: Jedva čeka da muža uhvati u prevari i sebe spasi bračnog pakla!

Brak je kompleksna institucija i vrlo često ne znate u šta se upuštate dok ne bude prekasno. Ova žena je živi dokaz za to.

11.02.2022 19:00

ISPOVEST OČAJNE ŽENE: Jedva čeka da muža uhvati u prevari i sebe spasi bračnog pakla!
pexels.com

Nisu svi brakovi srećni niti su svi srećni brakovi srećni stalno i uvek. Ispovest žene koje je objavljena na portalu 9Honey je uzdrmala javnost. Ona je svoju priču počela time što je objasnila da je zapela u stvarno teškom braku već šest godina i da sa mužem ima dvoje dece školskog uzrasta. Istakla je i da svoju decu jako voli. 

Međutim, ona ne može više da podnese da bude u braku sa svojim mužem Ričardom i trenutno je u fazi planiranja razvoda, ali tu proceduru ne može da započne  dok ne nađe posao koji je dovoljno dobro plaćen. Toliko joj je dosta njihovog braka da se zapravo nada da će njen partner naći ljubavnicu, kako bi mogla da ima čvrst razlog da ga napusti. Portal Srećna Republika vam donosi njene potresne reči. 

pexels.com

Par se svađa

Kako kaže ova žena, Ričard se “pretvorio u arogantno g****” koje joj život čini nepodnošljivim. Za njegovo ponašanje prema njoj kaže da je na ivici uvredljivog, a sve je uverenija da se ponaša tako ne bi li se ona osećala manjom od makovog zrna.

 

- Stalno me omalovažava, govori mi kako sam debela, kritikuje sve što skuvam... Uopšte nije svestan šta sve radim i koliko je srećan što me ima - napisala je.

Pored ovakvih svakodnevnih kritika, frustrirana supruga je takođe poprilično sigurna da je Ričard imao i neke afere, uprkos tome što nikada nije našla dokaz koji bi potkrepio ono što ona opisuje kao onaj osećaj kada prosto znaš. Uz običaj da radi do kasno barem dva puta nedeljno i da se nikada ne javlja na telefon, Ričardova rutina dolila je ulje na njene sumnje. Međutim, umesto da se oseća loše zbog sumnji da je muž možda vara, ova žena je priznala da se stvarno nada da će ga uhvatiti u prevari, što bi joj onda dalo jak povod za odlazak.

pexels.com

Razvod braka

Ako ne pronađe takve dokaze, priznala je da će morati što pre da postane finansijski nezavisna jer je Ričard, kad su se verili, insistirao na tome da on preuzme sve finansije na sebe. Kaže da joj je tada takav dogovor bio u redu, jer je bila ludo zaljubljena u njega. Međutim, kada se nekoliko godina kasnije rodilo njihovo prvo dete, shvatila je da je Ričard opsednut kontrolom i da ona nema ništa svoje.

pexels.com

Nesrećan brak

Za kraj je poručila da je kontaktirala svoj krug prijatelja i zamolila ih da joj pomognu da pronađe neki posao. Nekoliko njih joj se odazvalo i predložilo joj mesta na kojima bi mogla da se zaposli ali za sada nije baš imala sreće. Ipak, zaključila je, ne odustaje od svoje namere i nastaviće da se trudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)