Zanimljivosti

ŠTA SE DEŠAVA SA LICEM GVEN STEFANI? Poznata pevačica zaprepaastila fanove, napunila je 52, ali pogledajte OVO!

Zvezda koja je žarila i palila dvehiljaditih, objavila je selfije i njima raspametila pratioce.

03.05.2022 18:00

ŠTA SE DEŠAVA SA LICEM GVEN STEFANI? Poznata pevačica zaprepaastila fanove, napunila je 52, ali pogledajte OVO!
Tanjug/AP

Poznate svetske, al i domaće zvezde, teško se nose sa godinama i to je ono što svakodnevno možemo videti na njihovim privatnim profilima na društvenim mrežama, gde pokušavaju da starost i dolazak zrelih godina malo zaustave ili "prikriju". Naime, zahvaljujući modernoj tehnologiji i takotvanim filterima oni mogu da se ulepšaju i "opeglaju" sve bore, pa čak i one na vratu, pa čak i one pevačice i glumice u poodmakloj starosti na društvenim mrežama  izgledaju kao da su mlađe godinama.

Poznata pevačica Gven Stefani 2000-ih je žarila i palila u svojim tridesetim godinama i bila prepoznatljiva po imidžu koji je u prvi plan stavljao njene usne s crvenim karminom, zatim tanke obrve i precizno ajlajnerom iscrtane oči. Gven je sada zagazila u šestu deceniju, a po mnogima izgleda bolje nego pre 20 godina. Njen imidž je drugačiji, iako joj je kosa i dalje platinasto plava, a odavno je promenila način šminkanja.

Međutim, ono što je njene fanovime bukvalno nateralo da "poludele" jesu poslednje objave sa njenim selfijima na kojima izgleda kao da se balsamovala. Naime, iako se svi slažu da se izuzetno dobro drži budući da je napunila 52 godine, ipak je iznenadila činjenica da ona na licu nema nijednu jedinu boru, čak i suprotno od toga. 

- Šta se dogodilo sa Gven? - glasili su samo neki od komentara ispod fotografija poznate pevačice. 

Na njima, naime, ona izgleda kao devojka od dvadesetak godina, oči su joj mnogo otvorenije nego ranije, a i mnogo je mršavija. 

- Izgleda pomalo i ispijeno - navodili su drugi. 

Gven je, podsetimo, ranije za pojedine medije istakla kako je opsednuta izgledom "jer stari". 

- Možda zvuči zastrašujuće, ali rešite to tako što ćete biti najbolja verzija sebe, spolja i iznutra - navodila je ona tada.

Upravo su iz tog razloga njene nove fotografije izazvale salve reakcija, a mnogi su se zapitali da li ona možda stvarno tako izgleda ili se podvrgla estetskim korekcijama. Teorija koja stoji jeste i ta da je samo iskoristila niz filtera.     

@gwenstefani shop @gxvebeauty on the @sephora Spring Sale! then tag me so i can see how u rock itttt💋🥰 #Makeup #GXVE #sephorasale ♬ original sound - Gwen Stefani

Inače, Gven se sinoć pojavila i na Met Gali, gde je mnoge ostavila bez daha, potvrdivši da možda ipak i nije koristila toliko filtera.  

Inače, ona je ranije govorila i o svojim tajnama za mladolikost i lepotu - dobar san, trening i hrana. Takođe je navodila da su za lep izgled njene kože zaslužne hidratantne kreme i kreme za sunčanje.

Za Vog je otkrila i da je propustila jednu veoma važnu filmsku ulogu koja joj je bila ponuđena, a koju nije prihvatila. Bila je, naime, potencijalna gospođa Smit, odnosno trebalo je da se nađe „rame uz rame“ u glavnoj ulozi sa Bredom Pitom, ali je, kako kaže, ljubav prema muzici prevagnula.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)