Moda

EVO ŠTA SE DESI KAD SE UKRSTE KLOMPE, PATIKE I ŠTIKLE! Da li biste vi ovo obuli i još dali 540 evra za njih? (FOTO)

Moda podrazumeva kršenje svih ustaljenih pravila i spajanje nespojivog, što upravo predstavljaju nanoviji modeli nastali saradnjom ekskluzivnih brendova „Balenciaga“ i „Crocs“.

03.05.2022 13:00

EVO ŠTA SE DESI KAD SE UKRSTE KLOMPE, PATIKE I ŠTIKLE! Da li biste vi ovo obuli i još dali 540 evra za njih? (FOTO)
shutterstock.com

Da vam je pre 20 godina neko rekao da će se pojaviti patike na platformu, kladimo se da biste samo odmahnuli glavom uz salvu smeha. Ipak, u svetu mode važi izreka "Nikad ne reci nikad", te su upravo takve jedne patike zaludele planetu. Ipak, sada su proizvođači modne obuće ipak otišli korak dalje, a portal Srećna Republika vam otkriva o kakvom se najnovijem modelu radi.

Naime, brendovi „Balenciaga“ i „Crocs“ su već imali jednu uspešnu saradnju koja je izrodila čuvene sandale na plaftormu u jarkim bojama i sa šarenim ukrasima.

 

Ovog puta su se odlučili da saradnju podignu na viši nivo. Naime, oni su svoje čuvene gumene papuče podigli na potpeticu i ovaj model nazvali “Balenciaga Crocs 2.0 Madame”. Pored toga, i čuvene “X-pander” patike su dobile štikle i postale prava definicija “sportske elegancije”.

 

Kako se ljudi u hladnijim delovima sveta ne bi osetili zapostavljeno, poznati brendovi su mislili i na njih, te su u ponudu uvrstili i čizme, takozvane “Balenciaga Crocs boots”. 

 

Brendovi su najavili da će modeli iz ove eksluzivne kampanje biti izloženi u odabranim ekskluzivnim buticima u Londonu i Njujorku, kao i da se već nalaze u prodaji na njihovim sajtovima po ceni od najmanje 540 evra, gde vlada prava pomama za njima, piše Instagram stranica BKTVNews.

Nije ni čudo, kada ih nosi čak i Kanje Vest, glavom, bradom i stopalima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)