Moda

FARMERKE ZALUDELE PLANETU, MORATE IH IMATI! Kombinacija u kakvoj ih nosi Dženifer zavrteće vam pamet!

Poznata pevačica pokazala je kako i sa farmerkama krajnje sportskog kroja može da izgleda atraktivno i elegantno.

01.05.2022 18:05

FARMERKE ZALUDELE PLANETU, MORATE IH IMATI! Kombinacija u kakvoj ih nosi Dženifer zavrteće vam pamet!
Tanjug/AP

Ukoliko niste baš devojka koja voli haljine i preferirate praktičnost i udobnost, ne postoji razlog zašto džins ne možete da nosite sa stilom. Poznata pevačica Dženifer Lopez je čitavom svetu pokazala kako kombinuje svoje omiljene farmerke i uspeva da i u njima deluje elegantno i sređeno u svakom trenutku.

Naime, još od početka njene karijere ta zvezda voli teksas i ne stidi se da ga nosi u svim prilikama. Iako su to nekada bile farmerke sa izrazito niskim strukom, koje su prikazivale njene savršene trbušnjake, danas se ipak odlučuje za nešto drugačiji model.

Njene nove omiljene pantalone od džinsa su visokog struka, nešto su šire i imaju falte. Tako je uspela da i te muževnije pantalone učini izrazito ženstvenim i to uz svega nekoliko detalja. Za početak, Džej Lo im je podvila nogavice kako bi ih vizuelno skratila i obula ih na sandale s visokom štiklom kako bi izdužila noge i dala notu senzualnosti celom autfitu.

Pedesetdvogodišnja pevačica i glumica je izgled upotpunila lepršavom, šarenom i cvetnom košuljom, koja je odevnoj kominaciji dala dozu šika i elegancije. Sve je dodatno začinila torbicom u puder roze boji i velikim naočarima za sunce i jednu sasvim kežual varijantu učinila izuzetno glamuroznom.

Ukoliko pak želite da nosite farmerke visokog struka u nešto opustenijem fazonu, odlučite se za kombinaciju koju je odabrala glumica Zoe Kravic, kada ih je ponela sa kabastim čizmama i dugačkim crnim kaputom, piše britanski Vog

Ako svoj džins najviše volite da stilizujete u sportskoj varijanti, kao inspiracija vam može poslužiti glumica Kejti Holms. Ona je svoje farmerke visokog struka uparila sa smeđim džemperićem i belim patikama, u kombinaciji koja je idealna kada želite da izgledate uredno i da vam bude udobno u isto vreme.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)