Zanimljivosti

NA SERBIA OPENU SVI SU GLEDALI U NJU! Privlačila je poglede, a evo i zašto!

Mnogi su došli zarad sjajnog tenisa i vrhunskih smečeva, ali pažnju im je u srcu Beograda privukla baš ONA!

24.04.2022 08:05

NA SERBIA OPENU SVI SU GLEDALI U NJU! Privlačila je poglede, a evo i zašto!
Tanjug/AP

Iako bi mnogi pomislili da su zvezde Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu upravo zvučna sportska imena koja se nadmeću za trofej i nagradu, nekad se ipak desi da neko ko nije takmičar odvuče pažnju sa njih i izmami poglede u najboljem mogućem svetlu. Portal Srećna Republika vam otkriva ko je to zapao ljudima za oko na Serbia Openu!

Misteriozna dama sa veliki naočarima, zagrnuta ešarpom i u velikom belom šeširu, sedi u loži i pažljivo promatra dešavanja na terenu. Ona gleda u igrače, a svi ostali gledaju baš u nju i pitaju se ko je ta žena. Sve dok ne izoštre pogled i ne shvate da se radi o supruzi Novaka Đokovića, Jeleni, koja se na Serbia Openu pojavila u izdanju koje je sve prijatno iznenadilo, pa i očaralo. 

Tanjug/AP

Jelena Đoković na Serbia Openu

U bež kaputu, sa belim šeširom, mačkastim naočarima za sunce i ešarpom s plavim detaljima, Jelena Đoković je oduzela dah svima svojim stilom i estetikom, koja je po koloritu podsetila na živopisne pejzaže Santorinija.

 

Ne treba se ni čuditi što su na društvenim mrežama pljuštale pohvale na njen račun, ali i što su brojni fanovi kačili fotografije upravo tog njenog autfita uz bela srca i komentare “Ćao lepotice”.

Instagram stories/printscreen- novak_djokovic_nolefam

Jelena Đoković u loži na teniskom meču

Ova odevna kombinacija zaista jeste bila vredna pažnje, a Jelena je u njoj blistala!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)