Zanimljivosti

GLEDAJ TETKU, BIRAJ BRATANICU! Sofija i Klaudija Vergara liče kao jaje jajetu, a ove fotke sa proslave Uskrsa to i DOKAZUJU!

Iako je 20 godina razlike među njima, to se ni po čemu ne vidi a ovaj dvojac i dalje nastavlja da očarava sve redom.

19.04.2022 20:45

GLEDAJ TETKU, BIRAJ BRATANICU! Sofija i Klaudija Vergara liče kao jaje jajetu, a ove fotke sa proslave Uskrsa to i DOKAZUJU!
Tanjug/AP

Glumica Sofija Vergara proslavila je prošle nedelje Uskrs u krugu porodice, a portal Srećna Republika vam otkriva ko joj je bio počasni gost.

Naime, na ovom velikom familijarnom slavlju se pored Sofije, njenog zgodnog muža Džoa i sina Manola, našla i Sofijina bratanica, Klaudija Vergara, koja je influenserka u usponu.

Velika i srećna družina je proslavila praznik, a slike sa ovog događaja su mnogima izazvale nevericu. Naime, tetka i bratanica su se slikale jedna pored druge, u jako sličnim haljinama i patikama, pa su zbunjeno mnogi pomislili da vide duplo.

Ipak, istina je da Sofija i Klaudija jako liče, iako ih deli 20 godina razlike. Zbog takve neverovatne fizičke sličnosti, veoma je lako pomešati ih. U svakom slučaju, obe su prelepe, te smo sasvim sigurni da je zadovoljstvo duplo kada gledate dve neodoljivo atraktivne žene jednu pored druge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)