Zanimljivosti

NIKOL, ŠTA TI BI, GDE SI POŠLA U PAJALICI? Glumica ismejana na društvenim mrežama zbog haljine, šta vi kažete?

Poznata glumica Nikol Kidman je u Los Anđelesu u ponedeljak prisustvovala premijeri filma “Severnjak”, ali je njen odevni izbor mnogre ostavio bez teksta. I to ne u pozitivnom smislu.

21.04.2022 20:00

NIKOL, ŠTA TI BI, GDE SI POŠLA U PAJALICI? Glumica ismejana na društvenim mrežama zbog haljine, šta vi kažete?
Tanjug/AP

Dugo iščekivani istorijski film “Severnjak” (The Northman) doživeo je i svoju premijeru u Holivudu. Pored sjajne glumačke ekipe koju sačinjavaju braća Aleksander i Bil Skarsgard, muzičarka Bjork, ali i glumica Anja Tejlor Džoj i maestralni Vilem Dafo, u ponedeljak uveče na premijeru je došla i glumica Nikol Kidman, zvezda ovog ostvarenja. Portal Srećna Republika vam donosi reakcije javnosti i stručnjaka na njen autfit.

Naime, ona se na crvenom tepihu pojavila u društvu supruga, muzičara Kita Urbana, u izuzetno dobrom raspoloženju. Njen muž se za ovu priliku odlučio da ne eksperimentiše sa modom, pa je obukao klasično crno odelo, koje je začinio kravatom iste boje, koje je po sebi imala bele tačkice.

Nažalost, isto se ne može reći za njegovu suprugu, koja se za ovu priliku odlučila na jedan smeli modni eksperiment, koji joj, čini nam se, i nije baš uspeo. U svakom slučaju, u svojoj toaleti je svakako privlačila poglede, to joj niko ne može osporiti.

Naime, ona je za ovu prigodu odabrala dugu haljinu koja prati liniju tela i koja je pored dugih rukava zakopčana do grla. Bukvalno, budući da je oko vrata imala crnu polurolku. Haljina je u neobičnoj boji senfa, ukrašena je svetlucavim perlicama celom dužinom i ružičastim perjima na ramenima. Pored toga, haljina ima poprilično dubok šlic na poleđini, koji se protezao čak do butina ove jako visoke glumice. U pitanju je kreacija prestižne kuće “Prada”.

Što se modnih dodataka tiče, Nikol se odlučila za nakit kuće “Orlov”, crne sandale sa visokom potpeticom i srebrnu torbicu, koja je ovaj izgled učinila još natranijim i nedoslednijim. Frizura je bila smerna, u vidu elegantne niske punđe, napravljene od pletenica, sa par takasastih pramenova koji su padali sa strane i lepo uokvirivali njeno lice, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr

Fanovi su upućivali komplimente glumici, pa se moglo pročitati sledeće:

- Kakva sjajna haljina!

- Ti si jedino ljudsko biće na kojem ta boja dobro izgleda!

- Spektakularno.

- Ti nosiš najunikatniju odeću.

Sa druge strane, modni kritičari i blogovi je baš i nisu štedeli, te su rekli da boja senfa prosto retko kome stoji i da prosto nije “upalila” u slučaju. Osim toga, napomenuli su da je crna rolka totalno nepovezana sa ostatkom haljine i na njoj se nalazi iz nepoznatog razloga, a da je perje dodato u pokušaju da se spase ova tragična haljina i da izgleda kao da je tek izvučeno iz sušilice za veš, piše portal Red Carpet Fashion Awards.

Takođe, napominje da je mešanje različitih boja metala na celoj odevnoj kombinaciji dosta uticalo na to da ona loše izgleda, ako se uzme u obzir zlatni vez na haljini i srebrna torbica. Da je haljina bila bez okovratnika i da je perje bilo u boji haljine, utisak bi bio mnogo bolji, slažu se modni eksperti. U tom slučaju barem ne bi delovala kao pajalica za prašinu koju svi imamo kod kuće!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)