Moda

POMAMA ZBOG PAPUČA KOJE SU APSOLUTNI HIT OVOG LETA! Da li biste ih nosili?

Kažu da o ukusima ne vredi raspravljati a ove papuče i reakcije na njih su živi dokaz za to!

07.04.2022 12:00

POMAMA ZBOG PAPUČA KOJE SU APSOLUTNI HIT OVOG LETA! Da li biste ih nosili?
shutterstock.com

Period toplog vremena nam se sve više približava, pa su samim tim i stopala sve manje prekrivena, a obuća sve otvorenija i šarenija. Od sandala sa visokim potpeticama do trendi papuča, dizajneri su ove sezone rešili da upregnu svu svoju kreativnost i daju maksimalni doprinos modnoj obući. Portal Srećna Republika vam predstavlja hit papuče za predstojeće leto koje možda i nisu baš za svačiji ukus.

Radi se o modelu papuča na platformu koje su zauzele modnu scenu i piste najistaknutijih kreatora. Skoro svako ko ima zvučnije ime u svetu stila "izbacio" je ovaj model, a poznate dame se utrkuju koja će pre da ih ponese.

Od Điđi Hadid, preko Hejli Biber do Irine Šajk, slavne face se trude da isprate trend, koji nije baš svačija šoljica čaja, posebno ako je suditi po komentarima na fotografije papuča na društvenim mrežama.

 

 

Ipak, istina je da postoje prihvatljivije i manje privlačne varijante, pa se može desiti da svako nađe nešto za sebe u okviru ovog trenda.

Ako tražite nešto svečaniju varijantu, možete se odlučiti za papuče u jarkim bojama leta kod kojih je čak i štikla na platformu.

Ako su vam stopala hladna, odabetite krznene papuče koje će vas grejati, koliko god otvorena obuća u tome može da uspe.

Ukoliko vam treba nešto jednostavnije, vaš izbor mogu biti papuče sa platformom u istoj boji ili pak u lakovanom izdanju.

Za koje god de se odlučite, sa njima na stopalima svakako ćete biti primećene. Da li je to dobro ili loše, prosudite same!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)