Moda

MODA IZ ŠPAJZA: Da li biste nosili "savršenu torbicu za leto"? (FOTO)

Znamo da moda zahteva iskorak iz zone komfora, ali u kom smeru nas to vodi? Možda baš do najbliže pijace!

02.04.2022 18:00

MODA IZ ŠPAJZA: Da li biste nosili "savršenu torbicu za leto"? (FOTO)
pexels.com

Stiglo je lepo vreme i svima su u glavi letnji odmori, plaža, pesak, sunce, potamneli ten i lagane haljine. Ipak, izgleda da nije samo letnja odeća prozračna, jer se po svemu sudeći taj isti trend proširio i na modne detalje, konkretno, na torbice. Portal Srećna Republika vam predstavlja hit tašnu koju ćete sigurno želeti da ponesete na svoje sledeće letovanje.

Radi se o mrežastoj rastegljivoj torbi sa kožnim ručkama i poklopcem, za koju svi modni znalci tvrde da će preplaviti sva šetališta i plaže tokom predstojećeg leta. Prilagodljiva je, te može da bude manja ili veća, u zavisnosti od toga šta u nju želite da smestite.

 

 

 

 

Ova model torbe pod nazivom “Le Pliage Filet” je delo pariskog modnog brenda “Longchamp” i njeno ime savršeno opisuje izgled i funkciju ovog aksesoara. Bukvalan prevod imena sa francuskog glasi “mreža koja se sklapa”. Proizvodi se u 7 različitih, trendi boja a može biti vaša po ceni od tričavih 110 dolara. Prava sitnica za ovakav stilski dragulj, zar ne?

 

 

 

 

Ipak, ako trenutno niste u mogućnosti da sebi priuštite ovu “lepoticu”, ne očajavajte. Mogle biste da skoknete do špajza i u njemu potražite džak krompira ili crnog luka. Ili pak da od svoje mame ili bake pozajmite njihov starinski ceger za pijacu. Em reciklirano, em vintidž, em stajliš! Fešn jes jes! E sad, da li ćete sa njom preko ramena otići na neku egzotičnu destinaciju ili do najbližeg kvantaša, odlučite same!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)