Moda

NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA: Devojka otkrila kako da podignete grudi bez pomoći hirurga!

Tiktokerka je otkrila savršen trik svim damama sa bujnijim poprsjem. Uz njenu pomoć, svaka haljina će vam stajati savršeno.

01.04.2022 19:00

NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA: Devojka otkrila kako da podignete grudi bez pomoći hirurga!
tiktok/printscreen-itsjenwarnes

Sve žene koje imaju velike grudi znaju tu muku. Vidite lepu haljinu, ali ona ili ima otvorena leđa ili dubok dekolte. Što znači da grudnjak ne dolazi u obzir. A možete odmah da zaboravite na nošenje iste bez brushaltera jer se gravitacija poigrala sa vašim bujnim poprsjem i ništa više ne stoji tamo gde bi trebalo. Portal Srećna Republika vam otkriva genijalnu caku tiktokerke Dženifer Vornes, koje je našla način da bujne grudi podigne i smanji potpuno bezbolno uz fenomenalne rezultate.

Ova devojka, koju na TikToku prati skoro 20 hiljada ljudi, je stručnjak za pronalaženje najboljih grudnjaka za sve devojke koje imaju veće grudi i samim tim nose dublje korpe ali u isto vreme imaju manji obim grudnog koša. Ona sama nosi brushaltere sa F korpom i zna kako da vas najbolje posavetuje iz ličnog iskustva.

Nedavno je na ovoj društvenoj mreži otkrila tajnu kako obdarene dame mogu nositi dekoltovane haljine bez prolaska kroz agoniju pronalaženja grudnjaka koji neće izvirivati. Tajna leži u lepljivoj traci za podizanje grudi. Ona je kako bi ovo demonstrirala obukla divnu pink haljinu izrazito dubokog dekoltea, jednu dojku je oblepila trakom dok je druga ostala „u prirodnom stanju“, kako ona kaže. Na snimku se jasno vidi kako je desna dojka podignutija i izgleda manje. Sama Dženifer je bila zabezeknuta rezultatima.

- Kako to da deluje kao da sam operisala grudi? Ne nosim nikakav brushalter, ovo je samo traka za grudi. Ova strana je oblepljena, dok je ova druga u svom prirodnom stanju. I. ...šta je ovo?! – rekla je Dženifer, vidno začuđena i impresionirana.

Na drugom snimku ona je objasnila proces oblepljivanja trake oko dojke, i to tako da se ona ne vidi ispod haljine sa dubokim dekolteom, za koju se požalila da nije do sada mogla da je obuče jer se nosi bez brushaltera, što je za nju neizvodljvo. Premerila je traku preko grudi i isekla 3 tanka komada trake, pa je zalepila direktno na kožu tako da sama traka ne izviruje i ne vidi se ispod haljine. Kada je pogledala rezultat, bila je zapanjena, izgledalo je kao da je bila na hiruškom podizanju grudi.

@itsjenwarnes Reply to @mere.shaw trying @Good Lines b👀b tape on a large cup size ✌🏼 #brareview #goodlines #bratok #cupsize #bratape ♬ original sound - Jennifer Warnes

- Zbunjena sam, ne znam čije su ovo grudi, jer moje nisu, moje grudi nikada nisu izgledale ovako, čak ni uz pomoć grudnjaka. Prvi put ih vidim ovako podignute, kao da sam bila na operaciji grudi - uzbuđeno je zaključila Dženifer.

Komentari na ovaj video su samo pljuštali, te je snimak prikupio preko 774 hiljade lajkova. Dok su neki bili oduševljeni rezultatom i efikasnošću ovog malog ženskog pomoćnika, drugi su napisali da im se više sviđaju njene grudi u prirodnom stanju, da lepljenje trake deluje kao mučenje i pomalo neprirodno, ali i izrazili zabrinutost za sam proces skidanja traka sa kože i zaključili da to sigurno boli.

@itsjenwarnes Reply to @heathergraham5150 patience + lots of oil! 👏🏼 #greenscreen #bratok #brareview #bratape #goodlines ♬ original sound - Jennifer Warnes

Kao odgovor na to, ova tiktokerka je snimila zaseban video u kome je objasnila svoj proces uklanjanja traka i savete kako da on bude što bezbolniji. Ona je za tu svrhu iskoristila bebi ulje, kojim je natopila trake i ostavila ih da upijaju ovu tečnost 10 do 15 minuta. Nakon toga je uspela da skine trake sa kože, ali je i rekla da se prvo proba kako bi se proverilo da li se traka odvaja od kože.

Ako traka ne mrda, znači da joj treba još vremena da upije ulje ili još malo ulja ako je svu tečnost već upila. Upozorila je sve devojke da će im trebati dosta strpljenja i ulja i da ne pokušavaju da naglo uklanjaju traku, jer će to oštetiti kožu.

@itsjenwarnes Reply to @michelle_tho22 6/7 hours on a night out in a Vegas and it didn’t budge at all! #bratok #brareview #bratape #greenscreen ♬ original sound - Jennifer Warnes

Pored toga, mnogi su joj postavili pitanje koliko su trake postojane i da li stoje na mestu, nakon čega je ona izjavila da ih je prvi put nosila u izlasku u Las Vegasu i da su ostale na mestu dobrih 6 ili 7 sati, dok je bila na večeri i dok je plesala, potvrdila je da se nisu pomerile sa mesta niti spadale dok ih sama nije uklonila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)