Lice

NOVA TRANSFORMACIJA! Sećate li se žene s najvećim jagodicama na svetu, pogledajte kako SADA IZGLEDA?!

Manekenka sa najvećim obrazima na svetu ubrizgala je još filera u svoje lice da joj niko ne bi preoteo "prestižnu" titulu, a evo kako je izgledao njen put.

03.05.2022 15:00

NOVA TRANSFORMACIJA! Sećate li se žene s najvećim jagodicama na svetu, pogledajte kako SADA IZGLEDA?!
Printscreen/Mirror

Ukrajinka Anastasija Pokreščuk, samozvani Instagram model iz Kijeva, hvali se da ima najveće obraze na svetu, budući da je ubrizgavala nebrojene injekcije filera kako bi dobila ekstremno izražene jagodice.

Ne želeći da joj neko preotme titulu, 33-godišnja manekenka se nedavno odlučila za još upečatljiviji izgled. Iz tog razloga je rešila da dokumentuje tu neprijatnu estetsku proceduru i podeli je na društvenim mrežama. 

Ova žena naširoko poznata po svom esktremnom izgledu, već je ranije izjavila kako je sama "smućkala" svoje filere koje ubrizgava u lice i to po "receptu" koji je našla na jednom Internet tutorijalu. Takođe, tada je poručila na nema nameru da se na tome zaustavi, te je svoju reč i održala.

Printscreen/Mirror

Anastasija Pokreščuk snimala se i uživo prenosila dok su joj ubrizgavali novu turu filera 

Anastasija je snimila anesteziologa kako joj ubrizgava tečnost pravo u donju vilicu, ispod jagodica, dok se istovremeno vidi kako se vidljivo trza od bola. Nakon zahvata, Anastasija je prikazana kako ponosno šeta tržnim centrom pokazujući najnoviju korekciju.

Nastavila je da deli snimke svojih intervencija i putem Instagram priča, kako inače redovno komunicira sa svojim Instagram pratiocima - 83 hiljade njih.

Printscreen/Mirror

Svetu je poznata po vrišteće roze kosi i ogromnim obrazima

Dama prepoznatljive neonski ružičaste kose je prvi put počela da se podvrgava kozmetičkim i hirurškim zahvatima sa 26 godina. To je podrazumeva operacije na licu, ali i po telu. Osim velikih obraza, ona je stavila i zubne vinire, povećala grudi i ubrizgavala injekcije botoksa u čelo.

Inače, njen specifičan izgled poprilično košta, budući da je već potrošila na hiljade evra samo na filere.

Na internetu nailazi na različite reakcije ljudi koji komentarišu njen izgleda, ali i na prozivke Internet trolova, piše portal Miror. Ipak, ona tvrdi da obožava svoje telo i ne dozvoljava da je negativni komentari pokolebaju. Ranije je izjavila da se zaljubila u obraze čim je ubrizgala prve filere u njih.  

- Nakon što sam ubrizgala injekcije i videla promene na obrazima, zaljubila sam se u njih. Razumem da drugima izgledaju čudno, ali meni to ne smeta - govorila je ona. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)