Zanimljivosti

KRALJICA PLASTIKE PUKLA 200.000 DOLARA NA OPERACIJE! Pojavila se u javnosti i šokirala ljude!

Dok je šetala ulicama Melburna mnogi su opet jedva prepoznali Instagram i rijaliti zvezdu Taru Džejn, a pogledajte kako je izgledala pre svih intervencija.

18.03.2022 13:25

KRALJICA PLASTIKE PUKLA 200.000 DOLARA NA OPERACIJE! Pojavila se u javnosti i šokirala ljude!
Instagram/tara_jayn3

Prva aocijacija na medicinsku sestru jeste beli mantil i besprekoran izgled. Međutim, šta bi vam prvo prošlo kroz glavu kad vidite nekoga ko je potrošio čak 200.000 dolara na plastične operacije, kozmetičke tretmane i ubrizgavanje botoksa i filera, a po profesiji je upravo to?

Takva je australijska rijaliti-zvezda Tara Džejn koju na Instagramu prati čak 147.000 ljudi i koja je popularnost stekla zahvaljujući učešću u jednom rijaliti šou. 

Ona svakodnevno fanove širom sveta obaveštava o svojim aktivnostima i promenama izgleda, međutim, neko vreme se nije pojavljivala u javnosti, ne računajući fotografije na društvenim mrežama, pa je njena nedavna šetnja po ulicama Melburna izazvala opšte zaprepašćenje. Naime, ona se pojavila u gradu u društvu svoje majke sa vidno izmenjenim izgledom koji je, kako su se složili mnogi, još kontroverzniji od onog koji se mogao videti na Instragamu. 

 

 

Pažnju je pivukla dodatnim drastičnim transformacijama što na licu, što na telu, koje je bilo teško ne primetiti, a posebno je pažnju privukao gubitak težine i izuzetno mršave noge. 

 

Tara i njena majka su se, kako navodi Dejli mejl, uputile u luksuzni restoran Nobu u Kraun Melburnu, na ručak. Tom prilikom je rijaliti zvezda na sebi imala prozirni bodi i ružičaste sandale, što je privlačilo poglede prolaznika. Preplanulog tena sa dosta naglašenom šminkom smelo je šetala pešačkom stazom.

 

Inače, dosad je bilo poznato da je samo nos operisala čak šest puta, a osim toga, telo joj je bukvalno prekriveno tetovažama. Od ostalih intervencija, vidne najvidljivije su one na licu, ali i na stomaku, budući da je očigledno izvadila vita rebra kako bi postigla efekat što užeg struka. 

Instagram/tara_jayn3

Tara Džejn ima veliki broj pratilaca na Instagramu 

Tara se pojavila u avgustu u poznatoj emisiji Toda Simspona "Ogledalce, ogledalce". Reč je o šou koji prati Australijance s najvećim brojem hiruških intervencija. Posebna pažnja posveđuje se njihovoj psihološkoj opsednutosti time da idu pod nož.

Tara Džejn samu sebe voli da zove Barbi 

Samoprozvana "Barbie" sebe je u jednoj emisiji opisala kao "lutku ograničenog izdanja", a priznala je i da želi da dodatno poveća grudi. Doktori joj, međutim, to ne preporučuju s obzirom na to da je veoma "krhke" građe i da ima svega 45kg.

Mnoge je zaprepastila kada je rekla da se verovatno nikada neće zaustaviti.

- Za mene nema ograničenja kada je plastična hirurgija u pitanju. To je neverovatno zavisno i već želim veće grudi - rekla je ona i dodala da jedva čeka da se putovanja odobre po okončanju pandemije koronavirusa kako bi otišla u inostranstvo i ispunila svoju želju kod lekara koji nemaju problem da je i dalje operišu. 

printscreen

Ovako je Tara izgledala pre operacija

- Operacije su mi pomogle da povećam samopouzdanje i pokažem pravu verziju sebe - naglasila je ona.

Prema njenim rečima, za ženu bi trebalo da je važno da može da izrazi svoju lepotu i kako se ona oseća.

Komentari (1)

Cvrle

18.03.2022 23:24

Bože, kakva nakaza. A bila je simpatična devojka…