Šminkanje grudi

POVEĆAJTE GRUDI ZA 5 MINUTA! Bez operacije i mnogo novca, a MUŠKARCIMA će pasti vilice kad vas vide

Velike, ali pre svega lepo oblikovane grudi su želja svake žene, ali i prizor koji muškarci obožavaju da vide.

26.11.2021 13:44

POVEĆAJTE GRUDI ZA 5 MINUTA! Bez operacije i mnogo novca, a MUŠKARCIMA će pasti vilice kad vas vide
YouTube/printscreen-Natalie Boucher

Zato su efikasni načini za povećanje i oblikovanje ovog dela ženskog tela izuzetno traženi. Jedan od njih, koji ne iziskuje posetu plastičnom hirurgu ili izdvajanje veće sume novca, posebno je popularan jer je za prizor u kome su vaše grudi veće za par veličina potrebno samo nekoliko minuta, bronzer, malo senke i par četkica.

Konturisanje grudi je postalo toliko poularno da gotovo svaka blogerka koja se bavi šminkanjem nudi svoje cake za vizuelno povećanje grudi, a Srećna Republika je odvojila nekoliko gde možete korak po korak da pratite kako da od malih, napravite bujne grudi,

Uz ove šminkerske trikove ćete uspešno "prevariti" svakog pripadnika jačeg pola, ali je naš savet da to radite samo u poebnim prilikama, kada imate veći dekolte ili izraz na majci.

A što se muškaraca tiče, trudite se da ih osvojite svojom unutrašnjom lepotom, nikako samo na osnovu velikih grudi, seksi haljine i dobre šminke.

Evo kako je svoje male grudi, blogerka Natali Bučer pretvorila u zavodljivi dekolte.

Evo kako svoj dekolte za specijalne prilike sređuje, Nikol Taneberg koja tvrdi da ovakvo šminkanje grudi čini čuda prilikom fotografisanja.

 

 

Komentari (0)