Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA LICEM JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Izgleda neprepoznatljivo, ŠTA JOJ BI?!

Oduvek je važila za ikonu lepote, ali izgleda da ni nju nije mimoišla moda „dorađivanja“.

04.05.2022 17:05

ŠTA SE DESILO SA LICEM JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Izgleda neprepoznatljivo, ŠTA JOJ BI?!
Tanjug/AP

Manekenka Krisi Tigen oduvek je bila poznata kao žena kojoj je ostatak sveta zavideo na prelepom licu. Visoke jagodice su bile njen zaštitni znak, a osim toga, supruga pevača Džona Ledženda je često bila hvaljena zbog svoje neposrednosti i smelosti da se slika bez trunke šminke. Ipak, njena najnovije izdanje je šokiralo fanove, a evo o čemu se radi.

Naime, ona se sa suprugom pojavila na humanitarnoj gala večeri i izgledala je potpuno neprepoznatljivo. Njen nos je iz profila izgledao spljošteno, a obrazi i jagodice otečenije nego inače. Osim toga, dama koja je imala izrazito ovalno lice, sada ima izraženu vilicu i facu koja odaje utisak četvrtastosti.

Fanovi nisu pozitivno reagovali na tu promenu, pa su u komentarima pisali da je neprepoznatljiva, da izgleda otečeno i naduveno, da je preterala s filerima, da se toliko izoperisala da liči na junaka iz crtanog filma i da neko mora da joj skrene pažnju da se "već jednom zaustavi".

I zaista, ta oduvek lepa žena sada izgleda sasvim drugačije i uz pomoć estetskog hirurga je u potpunosti promenila lični opis. Ako se pogledaju fotografije pre i posle, razlika je primetna i nimalo prijatna.

Izlega da se i ona priključila hordi slavnih koji postaju zavisnici od estetskih korekcija koje postižu sve, osim ulepšavanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)