Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO S MILICOM PAVLOVIĆ?! Pevačica ne liči na sebe, novim fotografijama zaprepastila javnost, druga osoba!

Svi je znamo kao vrcavu damu čiji ples privlači pažnju. Ipak, neke promene u njenom izgledu nisu prošle neopaženo.

08.04.2022 10:00

ŠTA SE DESILO S MILICOM PAVLOVIĆ?! Pevačica ne liči na sebe, novim fotografijama zaprepastila javnost, druga osoba!
Tanjug/AP

Pevačica Milica Pavlović je nedavno svoje fanove iznenadila promenom boje kose. Ova dosadašnja brineta prešla je skoro u tabor plavuša i time pobrala mnoge komentare na društvenim mrežama. Ipak, nije samo njena promena frizure privukla pažnju. Portal Srećna Republika vam otkriva zapanjene komentare njenih fanova koji se tiču drastičnih promena na njenom licu.

Nakon što je na društvenim mrežama objavila najnovije fotografije, mnogi fanovi su je pohvalili i prokomentarisali kako “Seksi Senjoriti” nova boja kose vrhunski stoji. Ipak, neki drugi su se osvrnuli na njeno celokupno lice i zaključili da ova atraktivna pevačica više ne liči na sebe.

Pratioci na Instagramu su joj pored komplimenata pisali i da je skroz druga osoba pa je nabolje da vratimo film par godina unazad i vidimo transformaciju lica i tela Milice Pavlović. 

Promene na usnama mlade pevačice su vidne, posebno ako se pogledaju njene fotografije sa prvih audicija za jedna poznati talent šou. Usne su joj sada sočnije i punije, te se mnogi pitaju da li su fileri zaslužni za to. 

Pored toga mnogi spekulišu da joj je oblik nosa znatno drugačiji nego na početku karijere, te da je ili preterala u obradi slika ili je sam nos usavršen.

 

 

Ukoliko se baci pogled na čelo pevačice vidi se da nema niti bora nit tragova starenja, te mnogi nagađaju da se i ona pridružila trendu botoksa koji u poslednje vreme postao normalna stvar. Ipak, izgleda da je to samo posledica optičke iluzuje i vešte obrade fotografija.

Takođe, brada i vilica poznate pevačice deluju mnogo definisanije a grudi bujnije te se šuška da se u poslednjih nekoliko godina pozabavila doterivanjem i ovih delova tela.

Tanjug/AP

Milica Pavlović pre

Tanjug/AP

Milica Pavlović posle

I za kraj, neki od njenih su pretpostavili da se Milica podvrgla nekoj formi ulepšavanja i podmlađivanja okoloočnog područja, budući da su joj obrve podignutije a oči joj deluju veće i mačkastije.

Ne znamo da li su ove vidne promene posledica upotrebe programa za editovanje fotografija ili veštih ruku estetskog hirurga, ali stoji to da je Milica nesumnjivo atraktivna dama i da privlači pažnju gde god se pojavi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)