Zanimljivosti

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA UMIRALE NA STOLU I PROLAZILE PAKAO! Ove svetske zvezde su samo želele da budu lepe, a evo šta im se dogodilo!

Slavne ličnosti, koje po svaku cenu žele da izgledaju što savršenije, lako postaju zavisnici od plastične hirurgije, a mnogima od njih je to u potpunosti uništilo karijeru, pa i život.

13.04.2022 11:30

ZBOG PLASTIČNIH OPERACIJA UMIRALE NA STOLU I PROLAZILE PAKAO! Ove svetske zvezde su samo želele da budu lepe, a evo šta im se dogodilo!
Ap photo - Srećna Republika

Estetske korekcije bi trebalo da posluže vraćanju poljuljanog samopouzdanja, međutim, one ga veoma često još više uruše, naročito ako su izvedene nestručno ili ukoliko su neuspele. Od ljudi koji pod nož odlaze kako bi sebe učinili privlačnijim često se čuju priče kako su zažalili zbog svog ishitrenog poteza, a reči poznatih ličnosti koje su zbog plastičnih operacija prošle kroz pakao odjekuju najjače. Portal Srećna Republika vam otkriva koje se to poznate face gorko kaju zbog estetskih zahvata kojima su se podvrgle. 

Hajdi Montag

Rijaliti zvezda Hajdi Montag skoro je neprepoznatljiva nakon nebrojenih plastičnih operacija. Tokom 2010. imala je 10 intervencija uključujući ubrizgavanje botoksa, podizanje obrva, ubacivanje filera, transfer masti, liposukciju, operaciju nosa, povećanje grudi, smanjenje brade, povećanje zadnjice i zatezanje ušiju. Dok je u početku tvrdila da je mnogo srećnija, tri godine kasnije je rekla da joj je žao što je imala toliko operacija tokom samo jedne godine i tvrdila da joj je to uništilo karijeru. Do 2019, starleta koja sada ima 35 godina, otkrila je da je umrla na minut nakon što joj je srce prestalo sa radom zbog silnih operacija i da je imala dugoročne zdravstvene komplikacije zbog toga. Hajdi je za promenu svog izgleda okrivila nasilje na Internetu i pritisak javnog posla, gde je svaka nepravilnost prenaglašena.

- Mislim da sam se malo previše gledala u ogledalo - izjavila je ona.

Jolanda Hadid

Bivša manekenka Jolanda Hadid isplakala je more suza zbog ishitrene odluke da poveća grudi. Majka manekenki Điđi i Bele Hadid je 2016. otišla pod nož kako bi uklonila implante iz grudi jer su popucali. Svojevremeno je otkrila da joj se zbog toga silikon razlio po grudnom košu. Imala je drastičnu i bolnu operaciju u nadi da će to pomoći njenom imunološkom sistemu da bude otporniji na lajmsku bolest, koja joj je dijagnostikovana 2012. 

- Osećam se kao vojnik koji ide u bitku, spreman da se izbori sa ovim zlom, ovim đavolom zaglavljenim u mojim grudima. Ove grudi me nikad nisu definisale kao ženu... Biću bezubo čudo bez grudi i mozga - rekla u to vreme Jolanda.

Tara Rid

Bivša manekenka Tara Rid ostala je skrhana nakon što joj grudi nakon operacije nisu zarasle kako treba, zbog čega je završila sa rastegnutim i kvrgavim bradavicama. Stvari su postale još gore kada je 2007. na crvenom tepihu svetu slučajno otkrila izdeformisanu dojku.

- Već sam se loše osećala zbog toga kako su mi grudi izgledale. Poslednja stvar koju sam želela je da to ceo svet vidi. Središnji deo grudi, gde je areola, bio je krupan i četvrtastog oblika. Bilo je užasno - objasnila je ona nakon tog događaja.

 Zvezda filma “Američka pita” otišla je na operaciju jer je smatrala da su joj grudi neujednačene. Posle svega kroz šta je prošla, obećala je da će izbegavati da ide pod nož osim ako to nije apsolutno neophodno.

Kejti Prajs

Može se reći da je Kejti Prajs pravi veteran kada su u pitanju plastične operacije. Njene grudi su prešle put od B do GG korpe i obrnuto i za to je bilo potrebno čak 13 intervencija. Takođe, triput je zatezala lice, radila je liposukciju celog tela i navodno transfer masti. Tokom 2019. imala je teškoće da otvori kapke nakon operacije u Turskoj. Na Instagramu je tvrdila da je natečena i da izgleda kao vanzemaljac, ali je insistirala da je srećna. To nije jedina operacija zbog koje je Kejti zažalila. Osećala se kao čudovište posle zahvata od prošle godine i priznala je da se plašila da će umreti na operacionom stolu.

- Prešla sam put do pakla i nazad, bilo je užasno. Samo sam mislila, to je to, umreću. Bojala sam se da ću izgledati kao nakaza - rekla je ona.

Kristal Hefner

Manekenka Kristal Hefner, bivša supruga pokojnog Plejboj mogula Hjua Hefnera, otkrila je da umalo nije umrla tokom intervencije. To se dogodilo tokom operacije transfera masti 2020, nakon čega je morala da se odmara i jede kako bi se oporavila. Četiri godine ranije, Kristal je, kako bi izgledala prirodnije, uklonila implante iz grudi i sve ostalo toksično iz tela nakon što se ozbiljno razbolela.

- Izgubila sam pola krvi u telu i završila u bolnici gde mi je bila potrebna transfuzija krvi - izjavila je ona.

Linda Evanđelista

Bila je jedan od najlepših supermodela devedesetih i dominirala je modnim pistama pored Kejt Mos i Naomi Kembel. Ali prošle godine, Linda Evangelista je na Instagramu objavila da je nakon navodne neuspele kozmetičke procedure ostala brutalno unakažena. Podvrgnuta je operaciji koja zamrzava masne ćelije u telu nakon čega se te smrznute i mrtve masne ćelije izlučuju iz tela kroz jetru u roku od nekoliko nedelja od tretmana. Linda je rekla da je obavila proceduru 2016, ali je otkrila da je zbog toga imala pregršt zdravstvenih problema i kao i da se leči od teškog oblika depresije, zbog čega je i postala “vuk samotnjak”, piše portal San

Liberače

Liberače je bio muzička megazvezda i nesumnjivo talentovan pijanista, međutim, bio je i zavisnik od plastične hirurgije. U memoarima iz 1988, u čijem pisanju je učestvovao i bivši partner te pokojne zvezde, Skot Torson, tvrdilo se da je postao opsednut operacijama lica. Liberače je išao na zatezanje lica, zatezanje očiju, injekcije silikona i piling lica, zbog čega mu je koža bila toliko zategnuta da navodno nije mogao da zatvori očne kapke u potpunosti, čak ni kada je spavao. I ne samo to, tvrdi se da je želeo da Skot, koji je bio skoro 40 godina mlađi od njega, izgleda baš kao njegov portret iz mladosti. Liberače je umro 1987. godine.

- Bilo je čudno probuditi se usred noći i videti ga u krevetu pored mene kako čvrsto spava s otvorenim očima... čudno i pomalo zastrašujuće - napisao je Skot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)