Zanimljivosti

POSLE 14 GODINA PAKLA: Britni Spirs ima velike novosti!

Poput groma iz vedra neba, svetom se prolomila vest da pevačica Britni Spirs i njen partner Sem Ašgari čekaju dete!

12.04.2022 14:00

POSLE 14 GODINA PAKLA: Britni Spirs ima velike novosti!
Tanjug/AP

Od novembra 2021. godine ona je slobodna žena i izgleda da je tu svoju novostečenu nezavisnost zagrlila čvrsto. Britni Spirs (40), pop zvezda kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, juče je putem svog Instagram naloga podelila lepe vesti sa svetom. Naime, ona i njen partner Sem Ašgari (28) čekaju bebu. Portal Srećna Republika vam otkriva detalje priče.

Britni, koja je prethodnih 14 godina bila pod nadzorom staratelja, prvo njenog oca a zatim i računovođe, od 12. novembra 2021. godine je slobodna žena. Ona je to odlučila da proslavi u velikom stilu, budući da dok je bila pod starateljstvom nije smela da ostaje u drugom stanju niti da stupa u brak. Izgleda da se sada odlučila za oba! Juče je putem svog Instagram naloga na šaljiv način rekla svetu da čeka svoje treće dete a prvo sa pertnerom Semom Ašgarijem.

- Izgubila sam toliko kilograma pred putovanje na Maui da bi se oni samo vratili. Pomislila sam „Bože… šta mi se desilo sa stomakom???” Moj muž je rekao „Ne, blesavice, to ti je od hrane!!!” Pa sam uradila test na trudnoću… i uhhhhh pa… čekam bebu … 4 dana kasnije stomak je još malo porastao … Rastemo!!! Ako su 2 bebe unutra… Načisto ću poludeti od sreće… Jasno je da neću toliko izlaziti kako me paparaci ne bi proganjali, kao što nažalost već jesu… teško je jer kada prethodno bila trudna patila sam od perinatalne depresije… Moram da kažem da je to apsolutno užasno … žene tada nisu pričale o tome… neki ljudi su smatrali da je opasno ako se žena tako žali dok nosi bebu … ali sada žene pričaju o tome svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da čuvamo kao strogu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu svaki dan!!! Širimo puno radosti i ljubavi !!! - napisala je uzbuđena pevačica. Budući tata Sem je takođe potvrdio lepe vesti slikom lava, lavice i njihovog mladunčeta.

Internet je nakon ove objave eksplodirao i čestitike su se slivale sa svih strana. Jedna od prvih koja je uputila čestitke i puno ljubavi budućoj mami je i jedna od njenih dugogodišnjih i najboljih prijateljica, Paris Hilton, koja je uprkos starateljstvu uspela da održi kontakt sa drugaricom i da se sa njom viđa. Ona je napisala:

- Čestitam ti, sestro moja!! Toliko sam uzbuđena zbog tebe!! Volim te!!!

Lepe reči su se nizale, svi redom su joj čestitali i izražavali koliko su srećni zbog nje. Neki su čak i citirali stihove njene najpoznatije pesme i pisali “Baby one more time!” u komentarima. Podsetimo, Britni već ima dvojicu sinova, Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15), iz braka sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom.

Ona je u nekoliko navrata na svom Instagram profilu napomenula kako bi želela da proširi porodicu, pa se možda i nada da će nakon dva dečaka na svet doneti i jednu devojčicu.

Pored toga, u nekoliko poslednjih objava ona je Sema nazvala svojim mužem, što je takođe razbuktalo sumnje da se u tajnosti udala za svog partnera koji ju je verio u septembru 2021. godine. U svakom slučaju, izgleda da se ovoj pop zvezdi predstoje mnogo lepši dani u kojima će slobodno uživati u svojoj ljubavi i slobodi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)