Zanimljivosti

SRPKINJA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU! Operacije je platila više od 100.000 evra, a novom kombinacijom je šokirala! (FOTO, VIDEO)

Nataša Kraun je apsolutna zvezda Instagrama, a u jednom intervjuu je otkrila šta joj najteže pada.

11.04.2022 10:50

SRPKINJA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU! Operacije je platila više od 100.000 evra,  a novom kombinacijom je šokirala! (FOTO, VIDEO)
printscreen/instagram.com/natasha_crown_official1

Žena za koju se veruje da ima najveću zadnjicu na svetu jeste Nataša Kraun, Srpkinja koja je rođena u Švedskoj. 

Ona je na svoj izgled potrošila čak 100.000 evra kako bi se podvrgla najrazličitijim plastčnim operacijama, posebno u smeru uvećanja pozadine. Međutim, kako otkriva, ne namerava da se zaustavi na trenutnom stanju, već da obori sve moguće rekorde u veličinama glavnih ženskih aduta. 

Ona je, inače, poznata po tome što redovno iznenađuje svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama, a sada ih je još jednom šokirala odevnom kombinacijom u kojoj je pozirala za svoj profil na Instagramu. Reč je o rupičastom kombinezonu u kom je, kako su naveli mnogi, izgledala kao da je gola, a koji je do tančina otkrio svaki detalj i nesavršenost na njenom telu.    

Nataša je svojevrsna zvezda Instagrama. Ima dva miliona pratilaca i otvoreno ističe da je njen moto: "Što veće, to bolje". Tako je vremenom radila na uvećanju svoje zadnjice, grudi, usana, istakavši kako je posebno zadovoljna ekstremno velikom pozadinom.

Nataša je poreklom Srpkinja, a na svom Intagramu je to ponosno istakla, navevši kako je pola iz Srbije, a pola iz Švedske. 

Na ovonedeljnom snimku, ponela je crni rupičasti kombinezon, pripijen uz telo, a uz zapis je pratiocima postavila pitanje: "Da li ti se sviđa moja odeća?"

Nije bilo potrebno mnogo da jedan za drugim počnu da se nižu komentari.  

- Volim ga! - napisala je jedna obožavateljka, kao i ostali njeni fanovi.

- Moja omiljena kraljica - istakla je vremešna žena, dok je druga konstatovala kako Nataša "nosi prelepu odeću".

Bilo je i komentara sa se.sualnom konotacijom.

- Bilo bi bolje da si ga skinula - napisao je Natašin obožavalac.  

Međutim, bilo je i onih koji su u komentaru ostavili "smajlije" koji povraćaju.

- Izgledaš bolno - napisao je jedan pratilac, na šta je drugi dodao: "Odvratno, ne mogu ovo ni da gledam".

 

Nataša je ranije priznala da je njen "ekstremni" način života doveo do toga da je njen ljubavni život stradao.

- Moja poslednja veza bila je pre sedam godina. Prilično sam ekstremna, pa mislim da me se ljudi plaše. To je strašno za muškarce. Imati moju ličnost, i onda još i moje telo... To je ekstremno. Zato me se muškarci plaše - rekla je svojevremeno u jednoj emisiji kontroverzna Nataša.

Iako mnogima izgleda neobično, Nataša je apsolutno ponosna na svoje telo.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)