Telo

PROGOVORILA ŽENA PREKRIVENA TETOVAŽAMA! Evo zašto je to sebi uradila i kako je izgledala pre svega!

Brazilka Lorejn Moriera odlučila je da sa svetom podeli svoju neobičnu životnu priču.

31.03.2022 16:00

PROGOVORILA ŽENA PREKRIVENA TETOVAŽAMA! Evo zašto je to sebi uradila i kako je izgledala pre svega!
Youtube/truly

Brazilka Lorejn Moriera, poznatija kao Ravena, ima 26 godina i poznata je kao tatoo umetnica i model. Njeno čitavo telo je prekriveno nebrojanim tetovažama, a ona je sada prvi put medijima otkrila razlog zbog čega je to uradila. 

- Ranije sam bila veoma nesigurna u pogledu svog izgleda.  S druge strane, viđala sam ljude sa mnogo tetovaža na telu i oni su mi uvek izgledali samouvereno i inspirativno - priznala je Ravena, manekenka i digitalna kreatorka koja je, kako je otkrila, svoje prve tetovaže uradila već sa 18 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

- Prvu tetovažu sam uradila na leđima kada sam imala 18 godina. Jednom sam videla dečaka koji je bio ceo istetoviran. Sećam se da sam ga gledala i zamišljala koliko je on pun samopouzdanja - priseća se ona.

Tatoo umetnica je otišla toliko daleko u pogledu tetoviranja da je čak u crno obojila i očnu jabučicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

- Uradila sam pigmentaciju oka februara 2021. Bilo je potpuno bezbolno. Obično se kaže da se iz pogleda sve vidi, pa sam ja samo želela da taj utisak pojačam - rekla je mlada umetnica.

Budući da je po njenom iskustvu iscrtavanje očne jabučice bilo bezbolno, ona je otkrila koje je to mesto na telu bilo najbolnije za tetoviranje.

- Najviše je bolela tetovaža na stomaku - priznala je ona.

Ravena je dodala da su sve tetovaže inspirisane njenim ličnim iskustvima, pa su joj zbog toga posebno važne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

- Tetovaže su inspirisane mojim životom, trudim se da na svakom crtežu ispričam ponešto o sebi. Trenuci, pouke, prevazilaženje. Omiljena tetovaža mi je crtež oka moje ćerke, koji imam na levoj ruci. Dok su najmarkantnije one tetovaže na mom licu. Čak i ljudi koji ne vole ekstremne tetovaže kažu mi da mi to pristaje - objašnjava Ravena za "Daily star" i dodaje kako joj je veoma važna i tetovaža na glavi na kojoj piše "izbori".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

- Obično kažem da je sve u životu izbor i da svaki izbor ima svoje posledice - naglašava ona.

Kako je navela, tetovaže joj nisu uticale na njenu karijeru, upravo suprotno. 

- Pošto sam tatoo umetnica, činjenica da sam takva ne ometa moj posao, čak pomaže. Moji prijatelji to razumeju više nego moja porodica. Moja porodica prihvata ko sam danas, ko sam postala, ali ne razumeju me u potpunosti - istakla je Ravena.

Ona ne veruje da je završila sa oslikavanjem tela.

- Nameravam da uradim još tetovaža. Želim da celo moje telo bude pod slikama. Crteži će biti inspiracija koju ću imati tokom celog života - poručila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

Većina Raveninih pratilaca ostala je pak, šokirana kada je videla njene snimke pre svih tetovaža jer je promena zaista ogromna. Evo kako je Ravena izgledala ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ravena 🖤 (@raven_77)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)